Sunday, March 3, 2013

UPDATE cititorul lunii MARTIE


 Pentru a da sansa si altor cititori care vor sa participe la acest concurs si poate nu au atat de mult timp pentru a comenta, vom schimba un pic regulile
NU SE IAU IN CALCUL MAI MULT DE 2 COMENTARII LA FIECARE POSTARE. 
Voi puteti comenta cat doriti, noi numaram tot si eliminam ce e in plus la sfarsitul fiecarei luni si nu avem niciun interes sa descalificam sau sa partinim pe cineva. Va multumim pentru fiecare rand pe care ni-l lasati pe BM.

Succes tuturor!

22 comments:

Unknown said...

mi se pare corect. asa nu mai are nimeni motiv sa se planga. am sa particip si eu daca nu va e cu suparare

Anonymous said...

Mi se pare in regula asa. :) As dori si eu sa particip.

Andreea said...

Eu nu m-am plans..doar ca asa mi s-ar parea mai corect...
Cum era si pe alt blog..care in diferite luni erau diferiti castigatori...

Sabryy said...

Si mie imi convine, am sa particip si eu! :D

Ellena said...

E mai ok asa. Si eu as dori sa particip. :)

Christyna_BM said...

Ma simt usurata ca sunteti de acord. Chiar nu dorim sa suparam pe nimeni. Va asteptam pe toti! :*

Unknown said...

Si mie mi se pare mai corecta noua metoda, sunt sigura ca mai vor si altii sa participe. Nu vreau sa supar pe nimeni dar nu cred ca sunt necesare multe comentarii in care sa nu se spuna mai nimic. Ma bucur ca a fost schimbata regula.

Andreeea said...

Cel mai bine asa. Asa macar se pot lasa comentarii care sa aiba legatura cu ceea ce se posteaza si nu ar fi corect sa fie acelasi castigator 2 luni la rand.

Crina|| booktwist_ said...

Sunt de acord, adica unii comenteaza doar ca sa castige si altii comenteaza pentru ca le plac postarile. O sa particip si eu:) cat o sa am timp. Succes celorlati.

Anonymous said...

mie mi se pare corect..si foarte dragut..eu nu participam pentru castiguri, partcipam la conversatii...plus ca este un blog superb..mult succes tuturor, distractie placuta ..

Andreeea said...

Eu urmaresc blogul de placere chiar daca nu apuc mereu sa comentez. Premiul e un bonus, eu comentez pentru ca-mi place si imi place sa discut cu alte persoane care au aceeasi pasiune cu mine.

Si cel mai bine ar fi ca si castigatorii sa fie diferiti de la o luna la alta.

Unknown said...

eu nu am sa neg ca imi placeau si premiile. nu mi se pare corect sa ascund acest lucru, dar va spun cat de sincer pot ca au inceput mult sa imi placa si postarile si abia astept sa vad rubrica bm va recomanda etc

Andreeea said...

Si mie-mi plac premiile si parca ma motiveaza mai mult cand stiuc a pot castiga o carte, dar comentez din placere, uneori nu pot din cauza scolii. Dar urmaresc blogul acesta de cel putin 1 an, chiar daca nu am fost asa activa prin intermediul comentariilor.

Simina said...

Mie mi se pare mai corect asa nu de alta dar este greu sa numeri 15comentari pe posyt la o singura persoana. Ma inscriu si eu,daca se mai poate^^

Christyna_BM said...

Sunteti toti bineveniti!

natașa said...

Mult mai bine așa! :) Mie îmi pare rău că nu am prea comentat. De obicei citesc postările de pe telefon și acolo e greu de comentat. Știți voi, școala... -.- Dar luna asta sper să mă țin de treabă!

Crina|| booktwist_ said...

E frumos sa schimbi pareri cu lumea si mai ales despre carti:X asa ca aici e unul din locurile potrivite.

Anonymous said...

da chiar e un loc frumos ;)) ..unde sa poti comunica despre carti.

Unknown said...

Si eu daca comentez o fac de placere. Chiar si asa nu voi participa la un concurs ca acesta, pentru ca nu voi tine pasul cu altii la atatea comentarii.

giorgiana said...

particip si eu, sper sa tin pasul cu postarile voastre interesante

Unknown said...

sunt foarte frumoase postarile, iar perioada de postare e una ok. sincer urasc blogurile in care se posteaza prea rar sau 10 posturi pe zi

andra lavander said...

cred ca dupa o absenta destul de lunga, imi voi face si eu simtita prezenta, atat cat am timp, sunt destul de ocupata si stresata cu scoala, admiterea si asa mai departe

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori