Monday, March 4, 2013

E luni. Ce mai citim?



Si iata ca a inceput o noua saptamana... si asta e de primavara! Cum stati cu alesul babelor? A mea e pe 8 si sper sa fie o zi frumoasa. 
Ce mai cititi? Ce-ati mai citit in saptamana care tocmai s-a incheiat?
Eu am terminat Gabriel's Raptire de Sylvain Reynard. Seria asta e fenomenala! N-ati mai citit asa ceva. Imi va fi foarte greu sa ma adun si sa incep altceva. Foarte, foarte greu.





Enigmatic and sexy, Professor Gabriel Emerson is a well respected Dante specialist by day, but by night he devotes himself to an uninhibited life of pleasure. He uses his notorious good looks and sophisticated charm to gratify his every whim, but is secretly tortured by his dark past and consumed by the profound belief that he is beyond all hope of redemption. When the sweet and innocent Julia Mitchell enrolls as his graduate student, his attraction and mysterious connection to her not only jeopardizes his career, but sends him on a journey in which his past and his present collide. An intriguing and sinful exploration of seduction, forbidden love and redemption, "Gabriel's Inferno" is a captivating and wildly passionate tale of one man's escape from his own personal hell as he tries to earn the impossible...forgiveness and love.


"Gabriel's Inferno" -- semi-finalist for Best Romance in the 2011 Goodreads Choice Awards

16 comments:

Andreeea said...

SI eu vreau seria asta :(
Eu tocmai am terminat de citit Jocul Minciunii 2 si trebuie sa termin Tradari (Altfel de ingeri 2) dar nu ma fascineaza foarte mult si de o saptamana jumate tot incerc sa o termin

natașa said...

Eu citesc Secta Asasinilor de Licia Troisi și e genială! Eu una nu am auzit de seria asta... :-? Pare interesantă!
Săptămână plăcuta! :)

Crina|| booktwist_ said...

Cartile de genul nu prea ma atrag, dar daca pare asa de buna cred ca-i dau o sansa. Poate pe la vara reusesc sa o strecor in lista.

Anonymous said...

eu inca citesc divergent si am luat de la biblioteca o carte despre o fata ce s-a casatorit cu un arab

meduza said...

Am vazut pe goodreads ca ai terminat Gabriel's Inferno :D Mi s-a parut o carte interesanta :> Eu am terminat Blood and feathers si m-am apucat de Insurgent :D

Ellena said...

Ce bine suna aceasta serie! =p~
Eu tocmai am terminat Ultimul Cantec de Nicholas Sparks si am inceput Blink Once de Cylin Busby. Am citit vreo 50 de pagini, dar m-a prins deja. Trebuie sa o termin cat mai repede!

Christyna_BM said...

Daaaa Gabriel's Inferno e noua mea obsesie :)))

Cristina said...

La felul in care arata si mai ales cum suna, as citi si eu cartea :x. Apropo, si baba mea e tot pe 8. Sper sa fie frumusica vremea :))

Andreea said...

Pe 8 este si baba mea :)) Sper sa fie o zi draguta :o3.
Iar acum citesc sau recitesc defapt si mai am putin si o termin..Trezirea de la Jurnalele Vampirilor.

dark_eyes said...

Baba mea a fost in 3. O zi destul de frumoasa, as spune.
Acum citesc Opal (Lux #3) si nu stiu ce sa fac pana apare volumul 4 :(

Andreeea said...

Ellena, Blink Once e geniala. Sigur o sa-ti placa pana la sfarsit. Eu am citit-o in vreo 2 zile

Anonymous said...

iubesc rubrica asta, pentru ca mereu scrie cineva despre o carte pe care o am eu in plan, doar ca nu stiu un motiv demn sa ma apuc de ea...deexemplu amvazut pe aici jocul minciunii, le-am luatdeceva timp dar nu am apucat sa le citesc, ultimul cantec urmeaza,blink onc asta se tot discuta despre ea, dar eu raman la fel de mult in ceata ca pana acum ...iar seria de la jurnalele vampirilor as vrea sa o citesc si adica singurele carti din serie au fost unu, doi ,si patru..asa ca da trebuie o reorganizare a detalilor, asta in cazul in care vreau sa ma iau asa cum trebuie de volumul cinci (nescris de autoare ) ..mda ,,

Unknown said...

sunt sigura ca o sa apara si la noi seria. ca tot e asemanatoare cu lectura ta, dupa ce termin tristeti de sucub ma apuc de 50 de umbre intunecate. sounds good, right?

Andreea said...

Bia ..mult prea bine suna :o3.Eu astazi m-am apuc de Trust:A new Begining scrisa de Cristiane Serruya .O recomand tuturor <3.Inceputul este promitator.

Unknown said...

nu am mai auzit de trust acusica o caut pe goodreads

andra lavander said...

Gabriel's inferno chiar mi-a placut, sincer mi s-a parut mai reusit decat voluml 2, dar seia are un final fericit, schimbarea de atitudine a lui Gabriel de la volumul 1 la a doua parte a volumului2 mi s-a parut geniala

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori