Friday, February 1, 2013

Editura Nemira: Flag this message Atentie! Poate da dependenta!


Campania de soldare continua cu super reduceri si o oferta generoasa de carte. Bucura-te de reduceri de pana la 89% si fa-ti proviziile de carte Nemira.
Cele mai bune titluri, aflate in topul vanzarilor la Nemira, cei mai prestigiosi autori te asteapta acum cu reduceri semnificative. Atentie! Stocul este limitat asa ca te sfatuim sa te grabesti.
Economisesti si citesti!



 Nemira si Yankee Candle le ofera CADOURI indragostitilor:

1. CADOUL Nemira: 50% reducere pentru pachetele de "Cadouri pentru indragostiti"
+
2. CADOU Yankee Land: o lumanare parfumata "Snow in Love Votive" Yankee Candle, pentru fiecare pachet "Cadouri pentru indragostiti" cumparat. Stocul este limitat, disponibil pentru primii 50 de cumparatori.


Asadar, la cumpararea fiecarui pachet de "Cadouri pentru indragostiti" cu 50% reducere, primesti din start CADOU o lumanare parfumata "Snow in Love Votive" Yankee Land, cu o esenta foarte intensa si un timp de parfumare de 15 ore.

Mai mult, toti cei care cumpara cel putin un pachet de "Cadouri pentru indragostiti" pana pe 28 februarie, vor intra in marea extragere de pe 1 martie, pentru castigarea unei foarte mari si somptuoase lumanari parfumate, cu abajur si farfurie, un luxos obiect decorativ, cu virtuti terapeutice si de relaxare, cu timp de ardere de 90 de ore, in valoare totala de 220 lei. 


2 comments:

Andreea said...

Foarte interesanta promotia.

Cristinab said...

foarte interesanta! lumanarea cu timp de parfumare de 15 ore m-a pus pe ganduri ;))

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori