Tuesday, September 11, 2012

De azi la chioscurile de ziare Academia Vampirilor cu revista BRAVO

Ce frumoasa e! :D Cumparati-o, ca merita. Editia de chiosc are farmecul ei si nu mi se pare cu nimic mai prejos decat cea de librarie. Depinde de inaltimea rafturilor bibliotecii voastre.


18 comments:

LoStInDr3aMs said...

eu am deja toata seria;;) mi-au cumparat-o colegii de ziua mea:)) (am fost suficient de subtila incat sa isi de-a seama ce doream:p-bine asta a fost acum doi ani si pe atunci din grupul din care faceam parte erau multe fete care citeau,asa ca s-au ales si ele cu cartile:)) )

Cristinab said...

@ LoStInDr3aMs, iti inteleg subtilitatea! ;)
si sfat pentru toata lumea: nu fiti subtili cand e vorba de citit! eu nu's, si anul acesta am primit mai multe carti cadou decat cumparate. prietenii la nevoie se cunosc :)
eu eu intreaga serie, primita cadou de la iubitul meu :)

Jacqline said...

Da, da, da! Nu-mi vine sa cred ca am primul volum din Academia Vampirilor :D
De azi-dimineata o tin pe birou si ma uit incontinuu la ea :x

Cristinab said...

@ Jacqline, eu te cred! cand am primit seria AV in prima zi nu am citit nimic, doar ma uitam la coperti si le deschideam sa citesc mici fraze.
niciodata nu ma apuc de citit o carte pana nu retin complet coperta fata-verso :))

Flavia said...

am luat-o si eu :X:X

Lissa ღ said...

Eu am citit deja cartile de la o prietena... Dar mor de nerabdare sa le recitesc sau doar sa le am in biblioteca mea!<3 Apropo iti adoor blogul!

Christyna_BM said...

@welovesimplelife Multumesc! :* te mai asteptam. Daa povestea e frumoasa, cea mai buna serie YA din Romania :) Si e foarte frumoasa editia de chiosc.

Alexandra said...

Vor publica intreaga serie in editie de chiosc? Tocmai ma gandeam sa imi cumpar volumul 5 cand am aflat vestea. Cred ca mai astept putin..:))
Ce veste buunnaaa :X E o serie geniala!

Christyna_BM said...

Da, publica seria completa, impartita in 10 volume care vor aparea saptamanal

dya_dyana said...

@Christyna_BM dar parca erau 6 volume nu 10

Christyna_BM said...

Da, sunt 6 volume AV dar pentru ca volumele 3-6 sunt destul de groase, vor fi impartite in 2 pentru editia de chiosc.

Jacqline said...

Nu mi se pare normal sa faca acest lucru. Asa seria va ajunge sa coste mai mult de 100 de lei, pretul la care este acum in ed. de librarie. :(

Anonymous said...

Jacqline are dreptate...chiar cand ma gandeam ca asa o fac mai accesibila...dar totusi mi se pare aiurea cu impartitul asta...
nu mi pare rau ca am luat-o cu oferta de la Leda de pe site.

Christyna_BM said...

Seria e accesibila si in varianta de 6 la 100 de lei si in cea de 10 la 110 lei. pretul pe bucata este mult mai mic decat al unei carti normale de librarie, plus ca la editia de chiosc se plateste cate una pe saptamana.

Jacqline said...

Ar fi fost mai frumos din partea celor de la LEDA daca ar fi postat pe blog ce si cum...
Sunt un pic dezamagita de modul in care au decis sa faca lucrurile :(

Christyna_BM said...

Eu cred ca nu ar trebui sa fim suparati pe editura pentru alegerile pe care le face. Sunt convinsa ca aceste lucruri se intampla din motive independente de ei si ca fac tot posibilul sa ne satisfaca dorintele.

Michikit said...

Adevarul este ca foarte multa lume a cerut Academia Vampirilor in editie chiosc, iar acum noroc cu oferta la seria hardcover pentru ca in mod normal sunt mult mai scumpe. Pretul este ok, dar au lasat in paralel cu oferta de pe site. Cel putin aveti de ales.

andra lavander said...

ma atrage ca un catec de sirena, da pretul ajunge si in varinate de chiosc apropae de cel de raft al cartilor, dar merita fiecare banut, si cred ca asa vor atrage mai multi cumparatori, si a fost si foarte ceruta de ceva timp

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori