Wednesday, May 23, 2012

SURPRIZELE DE MIERCURI: ÎNAPOI LA MITURI – ROMANCE, AVENTURĂ ŞI SUPRANATURAL ALTFEL

GODDESS TEST de Aimée Carter în portofoliul LEDA

                      
Toate fetele care au trecut prin încercarea asta nu au avut sorţi de izbândă.
Acum este rândul lui Kate.
Kate şi mama ei au fost întotdeauna foarte apropiate – acum însă aceasta este pe moarte. Iar ultima sa dorinţă este să se mute înapoi în casa în care a copliărit. Aşa încât Kate va trebui să meargă la o nouă şcoală, să se adapteze la o viaţă fără nimeni apropiat din familie în jur şi să se obişnuiască cu gândul că mama ei s-ar putea să nu supravieţuiască toamnei.
Dar Kate îl întâlneşte pe Henry. Brunet.  Misterios. Fascinant.  Acesta pretinde că ar fi Hades, zeul împărăţiei subpământene  – iar dacă ea va accepta târgul pe care i-l propune, el o va ţine pe mama ei în viaţă, timp în care Kate va trebui să treacă prin şapte încercări.
Kate este convinsă că Henry este nebun – dar în clipa în care îl vede readucând o fată la viaţă totul este pus sub semnul întrebării. Acum salavarea mamei ei pare o idée posibilă, chiar dacă nebunească. Dacă va reuşi, va deveni viitoarea mireasă a lui Henry … şi zeiţă.
Dacă dă greş…
“O reinterpretare originală a miturilor greceşti adaugă strălucire acestei poveşti romantice.” Cassandra Clare, autoarea seriilor Instrumente mortale şi Dispozitive infernale
AIMÉE CARTER s-a născut şi a copilărit în statul Michigan din Statele Unite, unde locuieşte şi în prezent. A început să scrie încă de la vârsta de unsprezece ani, iar prima povestire originală a compus-o patru ani mai târziu; şi de atunci nu s-a mai oprit o clipă. Primul ei roman pentru tineri, The Goddess Test, a fost publicat în 2011, iar continuarea acestuia. Goddess Interupted, în 2012

5 comments:

Bonnie Ithil said...

Ma bucur ca apare la leda, am mai citit descrierea, cred ca tot aici pe blog si stiu ca mi-a placut de atunci :D

Izabela said...

Cat de tare! Subiectul chiar ma emotioneaza si prezinta oarecum lucruri reale. Cred ca fiecare dintre noi am incerca prin toate mijloacele posibile sa salvam pe cineva drag noua.

Cristinab said...

si pe mine ma emotioneaza subiectul. oricine fara alte rude ar face la fel. singuratatea e mai grea de suportat atunci cand stii ca chiar esti singur.
sper sa apara la toamna, tarziu :d

Alice said...

waw :) ce surpriza placuta....
Abia astept sa apara :D

Mirela said...

de cand asteptam sa apara seria asta si la noi...pot spune.....
aliluiaaa=)))

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori