Wednesday, May 23, 2012

Jurnalul unui călător boem de Ciprian Enea la editura RAO

Privind mumia lui Mao din mausoleul omonim aflat în mijlocul pieţei Tiananmen din Beijing, Ciprian află de la ghidul său că temutul lider comunist s-a iubit cu peste 3500 de femei. Conform filosofiei taoiste, aceasta era calea pentru a obţine nemurirea. Ulterior, autorul realizează că aproape toţi oamenii puternici au încercat să-şi găsească propria piatră filosofală făcând amor cu cât mai multe partenere. Hotărât să-şi învingă demonii personali şi frica de ireversibilitatea timpului, Enea porneşte într-o călătorie prin 100 de ţări, care durează şase ani. În fiecare dintre ele se familiarizează cu farmecele localnicelor, dar şi cu peisajele, edificiile, gastronomia şi tradiţiile specifice. O carte savuroasă, despre lucrurile la care fiecare dintre noi visează, dar pe care puţini îndrăznesc să le pună în practică!

O carte care pe mine chiar m-a facut curioasa!O gasiti la editura RAO. Pentru a afla primii noutatile puteti accesa si pagina de facebook a editurii.

Lectura placuta!

4 comments:

Bonnie Ithil said...

Cred ca partea interesanta la cartea asta v-a fi descrierea si ma refer la faptul ca este o carte despre calatorie si banuiesc ca sunt descrise orase si culturi diferite de ale noastre...

Izabela said...

Nu pare o carte deloc pe placul meu. Cred ca singurul lucru care m-ar putea atrage la ea sunt traditiile descrise caci fiecare tara isi are obiceiurile ei interesante.

Cristinab said...

intr-adevar ar fi o lectura placuta.
s-a iubit cu peste 3500 de femei??? :)) pentru a obtine nemurirea? [ sau o severa bts? sau anemie sau... etc :)) ]oricum, ar fi o lectura buna de weekend.

Mirela said...

nu prea cred ca as putea-o citit...nu stiu...

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori