Friday, May 18, 2012

PRECOMANDĂ DESTINUL VRACIULUI, CARTEA A 8-A DIN SERIA CRONICILE WARDSTONE DE JOSEPH DELANEY

„Cronicile Wardstone” sunt, cu siguranţă, una dintre seriile ale cărei volume le aşteptaţi cu sufletul la gură. Răbdarea vă va fi acum răsplătită – cartea a opta, „Destinul Vraciului”, va ajunge în curând în mâinile şi pe rafturile voastre.
Pentru eroii noştri, vremurile sunt întunecate. Tom, magistrul său şi prietena lui, vrăjitoarea Alice, s-au refugiat din Comitat, fugind de invadatorii care au năvălit şi le-au ars până la temelii casa din Chippenden, inclusiv preţioasa bibliotecă a Vraciului.
Trioul ajunge în Irlanda, însă ghinionul nu îi părăseşte. Pe drumul pe mare până în acest ţinut înverzit, Tom zăreşte o pereche de ochi care-l urmăresc din cer şi-şi dă pe dată seama de intenţiile lor diabolice. Cine să fie, de astă dată, cel care-i vrea răul?
Mai mult, vraja urciorului de sânge care-l protejează de Diavol începe să se risipească. Oare Tom şi magistrul său vor reuşi să-l lege pe însuşi Diavolul, cu ajutorul vrăjitoarei asasine Grimalkin, sau puterea acestuia va fi prea mare în ciuda tuturor strădaniilor lor?
Totul devine din ce în ce mai greu, duşmanii aflaţi pe urmele lor se înmulţesc, iar speranţele le sunt tot mai firave… Asta până ce Tom intră în posesia Sabiei Destinului – o spadă cu o latură întunecată şi însetată de sânge. Oare arma aceasta nouă îi va oferi o şansă să răzbească?
„Destinul Vraciului” vă aduce iar aceleaşi personaje minunate, un suspans terifiant şi o mulţime de întâmplări înfiorătoare, pentru cei care nu se lasă descurajaţi de avertismentul bine cunoscut:
A nu se citi după miezul nopţii!

Cartea are formatul 12 x 16,5 cm, cartonată cu supracopertă, 384 pagini, preţ: 39,90 lei.
La precomandă beneficiaţi de reducerea de 25% şi de transportul gratuit.

6 comments:

Izabela said...

Trebuie sa ma apuc si eu te seria asta! Prare prea interesanta sa nu fie citita.

claudia_mami said...

pare interesanta aceasta carte - dar avertizarea ma sperie ( nu trebuie citita dupa miezul noptii) chiar este infricosatoare ? sunt si curioasa ,deci cu siguranta va ajunge in mainile mele sa o citesc .

Bonnie Ithil said...

wow wow de cand astept volumul asta :))... sincer am si uitat ce s-a intamplat in 7 =))=))

Simona said...

Eu am citit primele volume(nu imi amintesc care e ultimul pe care l-am citit :( cred ca 5?!?!) si mi-au placut :D As vrea sa pot citi si restul volumelor intr-o zi. Nici eu nu mai stiu ce s-a intamplat caci am citit acum vreo 4-5 ani cartile.

Simona said...

@claudia_mami: Nu sunt infricosatoare cartile in acel sens! :D Le poti citi linistita dupa miezul noptii :)) Doar daca ar fi sa vezi filmul dupa aceste carti in viitor ti-as recomanda sa il vezi ziua :)) Acolo presupun ca ar fi inflorite scenele mai "groaznice" si ar deveni mult mai scary. Insa cartile sunt ok :D Chiar foarte frumoase. Imi place cum este spusa povestea din perspectiva lui Tom(corectati-ma daca ma insel dar am citit demult cartile) + prietenia lui cu Alice.

Mirela said...

nu prea ma intereseaza seria....

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori