Tuesday, February 14, 2012

CÂND NU-ŢI GĂSEŞTI LOCUL ÎN LUMEA NORMALĂ, CAUTĂ-ŢI-L ÎN CEA PARANORMALĂ!


NĂSCUTĂ LA MIEZUL NOPŢII, volumul 1 din seria SHADOW FALLS, de C.C. Hunter
O nouă serie spectaculoasă, care îţi va merge drept la inimă şi îţi va bântui visele…
Kylie Galen e o adolescentă ca oricare alta – are probleme cu părinţii, nu face parte din grupul fetelor populare din liceu, iar iubitul a părăsit-o pe nepusă masă.
De parcă viaţa nu i s-ar fi părut suficient de complicată, este urmărită pretutindeni de un bărbat pe care doar ea se pare că-l poate vedea.
Într-o seară, Kylie ia parte la o petrecere unde lucrurile nu decurg deloc cum ar trebui, iar asta îi va schimba viaţa pentru totdeauna.
Mama ei o trimite la Shadow Falls – o tabără pentru adolescenţi cu probleme. Însă la doar câteva ore după sosire, devine evident că toţi colegii ei au mai mult decât nişte simple „probleme”. Aici, în Shadow Falls, vampirii, vârcolacii, metamorfii, vrăjitoarele şi zânele se antrenează umăr la umăr – învaţă să-şi stăpânească puterile, să-şi controleze magia şi să trăiască în lumea normală.
Kylie nu a simţit niciodată că aparţine acelei lumi, dar, cu siguranţă, locul ei nu este nici aici, alături de o grămadă de ciudaţi paranormali. Sau este oare? Aceştia insistă că face parte dintre ei şi că a fost adusă în tabără dintr-un motiv anume.
De parcă viaţa ei n-ar fi şi aşa suficient de complicată, intră în scenă Derek şi Lucas. Derek vine din neamul zânelor şi este hotărât să devină iubitul lui Kylie, iar Lucas este un vârcolac teribil de arătos, de care Kylie e îndreptăţită să se teamă. Derek şi Lucas sunt cât se poate de diferiţi, însă amândoi au o puternică influenţă asupra ei.
Cine îi va câştiga oare inima? Şi pentru cât timp?
Deşi Kylie nu este sigură pe mai nimic, un lucru devine dureros de clar – locul ei e în Shadow Falls…

11 comments:

Cristina said...

Chiar vreau sa citesc aceasta carte. In primul rand, mi-a placut mult de tot coperta si in al doilea rand mie imi place cand sunt multe creaturi magice intr-o carte' nu doar vampiri sau varcolaci sau mai stiu eu ce; e frumos sa fie toate in aceiasi oala

monika.love96 said...

Imi place mult de tot coperta,dar si descrierea e foarte interesanta.Cei de la Leda au cele mai frumoase carti!

ioana alexandra said...

ce ma bucur ca au pastrat coperta:X
si eu vreau sa citesc cartea asta!!

giddusadik said...

Ah, de-abia astept! Pare foarte interesanta.

Gheorghiev Alexandra said...

coperta e geniala,absolut geniala:x,si este pe lista mea de cumparaturi ;;),imi place foarte mult subiectul si clipul :X

Andreea said...

Foarte interesanta descrierea.Are toate creaturile:))

-D- said...

Sincer doresc sa citesc cartea .. la fel ca si multe altele prezentate de voi fetelor,dar cand stiu ca ajung la biblioteca saracacioasa de la mine din oras...si nu gasesti mai nimic..iti taie asa din elan..

Bonnie Ithil said...

Banuiesc ca o sa apara si la volumul asta precomanda zilele astea nu?

Mirela said...

cred ca o sa mor de ciuda daca nu citesc cartea asta e prea tare vorbesc serios

Simona Husaru said...

Si eu ma bucur ca au folosit aceeasi coperta :D Cu cat aduce mai mult a cartea originala cu atat mai bine.

◦kyky™♥◦ said...

Iubesc descrierea:x

Si soarele e o stea