Tuesday, January 24, 2012

Cover Reveal! Alex Craft 03 - Grave Memory (in curand la editura LEDA)


Mi-a ramas inima la seria Alex Craft de Kalayna Price, care din fericire va aparea si la noi la editura noastra preferata LEDA. Si ce-mi vad ochii azi? :D Coperta volumului 3 - pe care il astept cu sufletul la gura - si-a facut aparitia pe un site preferat mie. Numar zilele pana la lansarea lui (in momentul de fata mai sunt 162).
Pentru cei nefamiliarizati cu acest titlu, recenzia volumului 1 o puteti citi AICI si va atasez si copertile volumelor 1 si 2 cu o mica descriere.
Volumul 2
Volumul 1
O serie care îi va încânta deopotrivă pe amatorii de urban fantasy/romance paranormal şi pe cei de thriller/mister.
Grave Witch, (publicat în 2010; titlul în română nu e încă stabilit), primul volum al seriei, ne-o aduce în prim-plan pe Alex Craft, o eroină extraordinară, tenace, dură şi sexy, evident posesoare a unor puteri ieşite din comun. Ea este detectiv particular şi consultant al poliţiei, dar, în primul rând, vrăjitoare. Şi vă puteţi închipui că, având aceste îndeletniciri, a fost pusă de multe ori în situaţia de a înfrunta criminali odioşi şi magia neagră.
Ca „vrăjitoare de mormânt”, Alex poate vorbi cu cei morţi, ba mai mult, e într-o bună relaţie cu Moartea – care, aici, e un EL şi, printre altele, arată fantastic îmbrăcat în jeanşi –, dar tot îi lipsesc atuurile pentru a rezolva cel mai recent caz apărut. În timp ce investighează o crimă abominabilă, este atacată chiar de umbra pe care-o invocase ca să o ajute, pentru ca, ulterior, să fie ţinta unui atentat, din care scapă graţie Morţii. Ca să rezolve acest caz, Alex îl are partener din partea poliţiei pe durul detectiv Falin Andrews, care se pare că-i tăinuieşte ceva. Cu toate că nu se vede prea multă simpatie între ei, Alex are nevoie de sprijinul lui Falin pentru a descurca păienjenişul întâmplărilor paranormale şi… mortale în care e prinsă, şi pentru a-l încolţi pe criminalul ce stăpâneşte o magie atât de malefică, încât eroina noastră riscă să-şi piardă viaţa… sau chiar şi sufletul.
Spor la citit!

Photobucket

13 comments:

Bonnie Ithil said...

Cred ca e cea mai frumoasa coperta din cele 3 :D. Si eu vreau sa citesc seria asta dar cred ca voi astepta sa apara in romana :D

Unknown said...

Si eu astepr sa apara in romnana

Andreea said...

Sunt foarte frumoase copertile.Abia astept sa citesc seria

wTf?! # eLLa. said...

Woww :X Sper ca cei de la Leda folosesc aceleasi coperti :o3 :X .

Larisa said...

Foarte reusita coperta, in ton cu celelalte. Abia astept seria si la noi!

ioana alexandra said...

frumoasa coperta. adica, toate trei sunt frumoase. sper ca Leda o sa le pastreze:)

Gheorghiev Alexandra said...

cele mai frumoase coperti:x,sper ca leda sa le pastreze si sa apara odata la noi:X

Larisa Papy said...

Abea astept sa apara Grave Memory.Frumoasa coperta!.Mi-a placut cum sa terminat volumul 2,mai ales ce a zis Falin la sfarsit:)) Sper ca GM sa fie la fel de buna ca primele doua.

Christyna_BM said...

Eu sper ca vol 3 sa fie si mai bun :D. Vreau mai mult Falin si mai mult Death. Dar in principal vreau vol 3 mai repede

KittygoesFoxy said...

Abia aatept sa citesc cartile, desi nu sunt primele pe lista. Momentan intentionez sa ma apuc de vol 7 din TVD.

Handmade by Wicca said...

Pare o serie foarte interesanta, sper sa am ocazia sa o citesc si eu candva.

♥MIM said...

Asta e seria aia care apare si la noi parca, uiii:X

Mirela said...

Sunt foarte frumoase copertile

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori