Wednesday, August 10, 2011

Seria Paranormalcy de Kiersten White in curand la CORINT TEENS


Oricat de ciudat ar parea sa lucrezi la Agentia Internationala de Siguranta a Paranormalului, Evie s-a considerat mereu o persoana normala. Desigur, cea mai buna prietena a ei este sirena, fostul ei prieten este zana, s-a indragostit de un metamorf, iar ea este singura persoana care poate vedea prin vraja paranormalilor, dar totusi, normala.
Numai ca acum paranormalii mor, iar visele lui Evie sunt pline de voci si de profetii misterioase. In scurt timp realizeaza ca ar putea exista o legatura intre abilitatile ei si neasteptata serie de morti. Si nu numai asta, dar ea ar putea fi centrul unei profetii intunecate a zanelor, care prezice distrugerea tuturor creaturilor paranormale.



Evie are in sfarsit viata normala pe care si-a dorit-o. Dar este socata sa descopere ca a fi obisnuit poate fi cam plictisitor. Chiar cand incepe sa-si doreasca zilele de la Agentia Internationala de Siguranta a Paranormalului, i se iveste o sansa de a lucra pentru ei din nou. Disperata dupa o pauza de la toata normalitatea, accepta.
In timp ce o misiune dezastruoasa duce la alta, Evie incepe sa se intrebe daca a facut alegerea corecta. Iar cand fostul ei prieten zana, Reth, apare cu descoperiri devastatoare despre trecutul ei, ea afla ca exista o batalie intre clanurile zanelor care ar putea transforma toata lumea supranaturala in haos. Pretul despre care se vorbeste? Evie insasi.
Adio! normalitate.

2 comments:

andra lavander said...

abia astept sa apara, luna noiembrie va fi grozava

Larisa said...

Cate denumiri neobisnuite de fiinte :)) Imi place coperta, este grozav ca apare si la noi

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori