Sunday, July 9, 2023

Happy Release Day si La mulți ani, BTS Army! 💜 #BEYOND_THE_STORY




Pentru sărbători cea de-a10-a aniverzare, BTS publica azi, 9 iulie, cartea ''BEYOND THE STORY: 10 Year record of BTS''.

"BEYOND THE STORY'' este prima carte oficiala BTS, aceasta contine un rezumat cronologic al carierei lor muzicale, din zilele de debut si pana in prezent, precum si anticipatii pentru eforturile viitoare.

Membrii BTS împărtășesc povești personale, din culise, despre călătoria lor de până acum, prin interviuri și mai mult de trei ani de documentare aprofundată realizată de către Myeongseok Kang, care a scris în diferite publicații despre K-pop și alte culturi pop coreene. Prezentate cronologic în șapte capitole de la debutul BTS până în prezent, vocile și opiniile lor luminoase se armonizează pentru a spune o poveste sinceră, plină de viață și profundă. În interviurile individuale care au fost realizate fără cameră sau machiaj, ei își explică parcursul muzical din mai multe unghiuri și discută semnificația acesteia.

Cartea se deschide cu portretele membrilor trupei BTS ca indivizi și artiști, iar pe tot parcursul volumului sunt fotografii conceptuale, liste cu melodiile tuturor albumelor anterioare și peste 330 de coduri QR. Ca trupă de artiști digitali, BTS a comunicat cu lumea prin intermediul internetului și această carte le permite cititorilor să acceseze online imediat trailere, videoclipuri și multe altele pentru a avea o înțelegere complexă a tuturor momentelor cheie din istoria BTS. Completată cu o cronologie a tuturor reperelor majore, BEYOND THE STORY este o arhivă remarcabilă – conține cu adevărat totul despre BTS într-un singur volum.

Cartea ''BEYOND THE STORY'' va fi publicata in 23 de limbi.
In limba română este disponibila de azi la Editura Trei

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori