Monday, April 1, 2019

Evenimente Polirom la Bookfest Timișoara, ediția 2019

Follow on Bloglovin
Evenimente Polirom la Bookfest Timișoara, ediția 2019



În perioada 4-7 aprilie 2019, Editura Polirom participă la cea de-a VIII-a ediție a Salonului Internațional de Carte Bookfest Timișoara, cu peste 600 de titluri, toate aflate la reducere (25%). Cristian Tudor Popescu, Dan Pavel și Sebastian Lăzăroiu își vor lansa cele mai recente volume intrate în portofoliul Polirom, la Centrul Regional de Afaceri Timișoara (CRAFT).
Programul de evenimente al Editurii Polirom la Bookfest Timișoara, 2019, mai jos.

Sîmbătă, 6 aprilie
ora 13.00: Sebastian Lăzăroiu ,  Zilele lui MM
Lansare de carte & Ședință de autografe
Prezintă, alături de autor: Daniela Rațiu, Marcel Tolcea

Zilele lui MM, de Sebastian Lăzăroiu, o poveste de viaţă cutremurătoare, cu personaje puternic încercate de un destin necruţător. O cronică detaliată e deteriorării omului, a unei boli care schimbă viaţa unei familii. Mai multe detalii, aici.

ora 14.30: Cristian Tudor Popescu, Vremea Mînzului Sec
Lansare de carte & Ședință de autografe
Prezintă, alături de autor: Marcel Tolcea, Robert Șerban

Vremea Mînzului Secexcelează printr-o scriitură nervoasă, densă, dublată de o excepțională capacitate de a propune imagini memorabile. Nu întîmplător cîteva dintre secvențele romanului se intitulează «Din imaginariu»: acolo primează oniricul, moartea se insinuează amenințător, viziunea devine terifiantă.” (Alexandru Călinescu). Mai multe detalii, aici.

Duminică, 7 aprilie
ora 15.00: Dan Pavel, Războaiele neterminate din era Facebook
Lansare de carte & Ședință de autografe
Prezintă, alături de autor: Marcel Tolcea, Silviu Rogobete

Volumul analizează acele procese, clivaje și conflicte care au dus la războaie culturale, civile, religioase sau armate. Bazîndu-se pe lecțiile trecutului, temele discutate aici sînt necesare unei bune înțelegeri a lumii actuale, oferind totodată o pregătire pentru șocurile și surprizele viitorului. Mai multe detalii, aici.

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori