Monday, March 26, 2018

Recenzie! Prințul de hârtie, de Erin Watt


#1 New York Times Bestseller
Wall Street Journal Bestseller
USA Today Bestseller

Al doilea volum din seria Familia Royal

Bătăi la debarcader, încăierări la școală, conace luxoase ce ascund vieți distruse: printre toate acestea, un tânăr încearcă să se salveze. 
Reed Royal are totul – frumusețe, statut, bani. Fetele de la școala privată la care merge ar face orice să iasă cu el, băieții îl invidiază, însă lui nu i-a păsat de nimeni în afară de familie până să apară Ella Harper în viața lui. 
La început voia să se răzbune, s-o facă pe protejata tatălui său să sufere, dar cu timpul toate acestea s-au transformat în dorința de a o păstra pe Ella lângă el. Când o greșeală prostească o alungă din brațele lui și haosul se instalează în conacul familiei Royal, întreaga lume a lui Reed începe să se năruie. 
Ella nu-l mai vrea înapoi. Spune că nu vor face decât să se distrugă reciproc. 
Poate că are dreptate. Sau... nu? 
Secrete. Trădare. Inamici. Reed nu s-a mai confruntat cu așa ceva până acum și, dacă are de gând să-și recâștige prințesa, va trebui să se dovedească demn de numele de Royal.

"O serie care dă dependență – vrei tot timpul să afli mai multe despre viețile lor încurcate și frumusețea lor răvășită." - USA Today

"O lectură impetuoasă, generoasă și obsedantă..." - Totally Booked Blog

"Geniile din spatele pseudonimului Erin Watt revin cu un rollercoaster de emoții și stări. Vă avertizăm! Puneți-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă pentru cel mai tare raliu literar, Prințul de hârtie." - Read & Share Book Reviews

Erin Watt este pseudonimul cu care semnează două autoare de succes legate de o pasiune comună: aceea pentru cărțile bune și dependența de scris. De asemenea, pun mare preț pe creativitate și imaginație. Ce iubesc cel mai mult (în afară de familie și animăluțele lor de
companie, desigur)? Să vină cu tot felul de idei amuzante și uneori trăsnite.
De ce se tem cel mai tare? Să nu se despartă.
La Editura Trei a apărut primul volum al seriei, Prințesa de hârtie, care a stat 15 săptămâni pe lista de bestseller New York Times și a fost finalist Goodreads Choice 2016.


Parerea mea:

Dacă, după cum spuneam într-o recenzie trecută,Prințesa de hârtie s-a jucat cu sentimentele mele, Dumnezeu-le, Prințul de hârtie e mult mai rău! Am nevoie de terapie.

Voi începe cu începutul: am adorat Prințesa de hârtie, a fost intensă și amuzantă, este imposibil să nu o iubești. Mi-am petrecut ultimele luni numărând ziele până la apariția Prințului de hârtie. Nu prea știam la ce să mă aștept. Prințesa de hârtie este greu de uitat, iar Prințul de hârtie e și mai și.

Cei dintre voi care au citit Prințesa de hârtie știu că sfârșitul te lasă cu gura căscată. Prințul de hârtie continuă povestea la câteva minute după ce s-a terminat volumul anterior. Și ceea ce te uimește este că primele capitole sunt scrise din punctul de vedere al lui Reed, așa că dacă voiați să știți ce este în mintea lui în timp ce distrugea cel mai bun lucru care i se întâmplase în viața, acum este momentul. Mi-a plăcut mult că întreaga carte alternează între perspectivele lui Reed și a Ellei. Este amuzant să te plimbi între punctele lor de vedere. Și este și mai grozav să afli în sfârșit cum funcționează mintea Royal.


Dacă vă așteptați la ceva ușor, atunci vă înșelați. Nici explicațiile, nici iertarea nu vin repede. Lucurile merg rău pentru familia Royal. Se dovedește că indiferent cât de rău au tratat-o pe Ella sau cât de mult o detestă, au nevoie de ea. Prințesa de hârtie țese o poveste complicată și Prințui de hârtie o complică și mai mult.

Ceea ce mi-a plăcut la această carte este că în sfârșit sunt dezvăluite o parte din secretele familiei și aflăm în cele din urmă ce este în neregulă cu frații Royal. Dacă credeați că Reed este cel cu problele, mai gândiți-vă. Mi-ar plăcea să am câte o carte pentru fiecare din frați și Erin Watt se pare că mi-a răspuns la cerere. Este o serie destul de lungă. Sunt personaje complexe și merită să aibă un final fericit. 

Nu vă spun mai multe pentru că este genul de carte care merită să fie descoperită de fiecare în parte. Și pentru că nu mă pot gândi la Prințul de hârtie și să rămân calmă, finalul m-a luat iar prin surprindere. De data această sunt și mai multe probleme și un șoc și mai mare căruia trebuie să-i supraviețuim. Acum voi începe să număr zilele până apare volumul al treilea!

Lectură plăcută!

Multumim editurii TREI pentru exemplar! 
Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori