Wednesday, November 15, 2017

Noutatile editurii TREI!


Prințul de hârtie

#1 New York Times Bestseller
Wall Street Journal Bestseller
USA Today Bestseller

Al doilea volum din seria Familia Royal

Bătăi la debarcader, încăierări la școală, conace luxoase ce ascund vieți distruse: printre toate acestea, un tânăr încearcă să se salveze. 
Reed Royal are totul – frumusețe, statut, bani. Fetele de la școala privată la care merge ar face orice să iasă cu el, băieții îl invidiază, însă lui nu i-a păsat de nimeni în afară de familie până să apară Ella Harper în viața lui. 
La început voia să se răzbune, s-o facă pe protejata tatălui său să sufere, dar cu timpul toate acestea s-au transformat în dorința de a o păstra pe Ella lângă el. Când o greșeală prostească o alungă din brațele lui și haosul se instalează în conacul familiei Royal, întreaga lume a lui Reed începe să se năruie. 
Ella nu-l mai vrea înapoi. Spune că nu vor face decât să se distrugă reciproc. 
Poate că are dreptate. Sau... nu? 
Secrete. Trădare. Inamici. Reed nu s-a mai confruntat cu așa ceva până acum și, dacă are de gând să-și recâștige prințesa, va trebui să se dovedească demn de numele de Royal.

“O serie care dă dependență – vrei tot timpul să afli mai multe despre viețile lor încurcate și frumusețea lor răvășită.” - USA Today

“O lectură impetuoasă, generoasă și obsedantă...” - Totally Booked Blog

“Geniile din spatele pseudonimului Erin Watt revin cu un rollercoaster de emoții și stări. Vă avertizăm! Puneți-vă centurile de siguranță și pregătiți-vă pentru cel mai tare raliu literar, Prințul de hârtie.” - Read & Share Book Reviews

Erin Watt este pseudonimul cu care semnează două autoare de succes legate de o pasiune comună: aceea pentru cărțile bune și dependența de scris. De asemenea, pun mare preț pe creativitate și imaginație. Ce iubesc cel mai mult (în afară de familie și animăluțele lor de
companie, desigur)? Să vină cu tot felul de idei amuzante și uneori trăsnite.
De ce se tem cel mai tare? Să nu se despartă.


In serie:

Bani. Excese. Secrete. Intră în lumea familiei Royal. 
Ella Harper e o supraviețuitoare – o optimistă pragmatică. 
Viața ei n-a fost ușoară. S-a tot mutat din oraș în oraș împreună cu mama sa, chinuindu-se să facă rost de bani și sperând ca într-o zi să scape de sărăcie. 
Dar mama ei a murit, iar Ella a rămas singură pe lume. 
Acum îl cunoaște pe Callum Royal, un om de afaceri multimilionar, și viața ei se schimbă. Are parte de lux și de bogăție. Totuși, ceva ciudat se întâmplă în casa familiei Royal. 
Cei cinci băieți ai lui Callum, toți irezistibili, ascund un secret. 
Niciunul n-o vrea pe Ella în casa lor, mai ales Reed. Dar Ella se simte atrasă de el și va trebui să lupte din toate puterile să nu-i cadă în plasă… 
Dacă vrea să rămână la familia Royal, trebuie să învețe regulile jocului. 
Un roman incitant despre o Cenușăreasă a zilelor noastre și despre complicata lume a adolescenților americani bogați.


Universul pe umerii tăi

Bestseller New York Times
De la autoarea romanului Toate acele locuri minunate, bestseller New York Times

Jennifer Niven revine cu o nouă poveste de iubire tulburătoare și antrenantă despre cum poți găsi persoana care te vede așa cum ești cu adevărat.

Toată lumea crede că o cunoaște pe Libby Strout, fata care a fost poreclită cândva „Cea Mai Grasă Adolescentă“ din America. Dar nimeni nu face efortul de a încerca să vadă dincolo de fizicul ei. 
Toată lumea crede că îl cunoaște pe Jack Masselin. E fermecător și amuzant. Dar nimeni nu știe că ascunde un secret. Deviza lui este: fii cool, dar nu te apropia prea tare de cineva.
Până când Jack o întâlnește pe Libby și amândoi se trezesc antrenați într-un joc dur de liceeni, ce presupune muncă în folosul comunității și consiliere – la început sunt furioși, apoi surprinși. Fiindcă își dau seama de ceva: cu cât petrec mai mult timp împreună, cu atât se simt mai puțin singuri.
Pentru că atunci când cunoști pe cineva, și lumea ta, și lumea celuilalt se schimbă.

“Jennifer Niven creează două personaje memorabile și o poveste de iubire înduioșătoare.” - Publishers Weekly 

“O explorare subtilă a identității și a felului în care ne putem accepta pe noi înșine.” - School Library Journal

“Fiind mai mult o poveste despre cum să te iubești pe tine însuți, romanul lui Jennifer Niven vine în sprijinul tuturor celor care încearcă din răsputeri să se accepte așa cum sunt.” - Kirkus Reviews

Deşi şi-a dorit dintotdeauna să fie un înger al lui Charlie, adevărata pasiune a lui Jennifer Niven este scrisul.
Prima sa carte, The Ice Master, a fost nominalizată de Entertainment Weekly printre cele mai bune zece cărţi de nonficţiune ale anului 2000 și a fost tradusă în numeroase limbi. Pe baza ei s-au făcut o serie de documentare TV în Germania, Canada și Marea Britanie. Jennifer Niven a scris și Velva Jean, o serie de patru romane. 
De aceeași autoare, la Editura Trei a apărut Toate acele locuri minunate, roman distins cu GoodReads Choice Award for Best Young Adult Fiction 2015, declarat Cea mai bună carte a anului 2015 de către Time Magazine, NPR, The Guardian, Publisher’s Weekly, YALSA, Barnes & Noble, The New York Public Library și nominalizat la Carnegie Medal și la The Guardian Children’s Fiction Prize. A fost peste 30 de săptămâni bestseller New York Times, iar drepturile de publicare au fost vândute în 41 de țări. Romanul va fi ecranizat, cu Elle Fanning în rolul principal.
Jennifer Niven a creat recent Germ, o revistă online pentru adolescente, precum cea din Toate acele locuri minunate, care celebrează începuturile, viitorul și toate momentele uluitoare dintre ele.


De acelasi autor:

Theodore Finch e fascinat de moarte şi se gândeşte neîncetat la tot felul de modalităţi în care şi-ar putea pune capăt zilelor.
Violet Markey trăieşte pentru viitor, numărând zilele rămase până la absolvire.
Cand Finch ar putea evada atât din micul ei oraş din Indiana, cât şi din suferinţa copleşitoare provocată de recenta moarte a surorii sale.
Când Finch şi Violet se întâlnesc pe marginea clopotniţei de la şcoală, nu este foarte limpede cine pe cine salvează. Iar când devin parteneri într-un proiect de descoperire a „minunilor naturale" din statul lor, amândoi fac descoperiri mult mai importante: Finch poate fi el însuşi numai alături de Violet. Iar Violet numai alături de Finch poate uita de numărătoarea zilelor şi poate începe să le trăiască. 
Însă, în timp ce lumea lui Violet creşte, a lui Finch începe să scadă.


Te văd


Faci exact același lucru în fiecare zi. 
Știi exact unde mergi.
Nu ești singură.

De la autoarea bestsellerului internațional Te las să pleci

Autoarea bestsellerului New York Times Te las să pleci revine cu un nou thriller întunecat și claustrofobic, în care o femeie obișnuită devine victima vieții ei obișnuite. 

Zoe Walker merge pe același drum spre stația de metrou, așteaptă în același loc al peronului și își caută același loc preferat în vagon, fără să bănuiască nicio clipă că o urmărește cineva… 

Într-o seară, face o descoperire șocantă: în pagina de mică publicitate a unui ziar londonez își vede propria fotografie, însoțită de un număr de telefon și o adresă de internet. 

Dar în fiecare zi, altă femeie apare în acel anunț, iar Zoe își dă seama cu groază că toate acele femei devin curând victime ale unor atacuri violente. 

Iar bărbatul acela din tren, care îi zâmbește lui Zoe, ar putea fi mai mult decât un străin pri-etenos. Ar putea fi cineva care a ales-o în mod deliberat pe ea și care e pe punctul de a face următoarea mișcare…

“Pericolul e atât de real în noul thriller senzațional al lui Clare Mackintosh… Cu siguranță, această autoare ne va oferi astfel de surprize mulți ani de acum înainte.” - The Independent

“O poveste uluitoare despre paranoia urbană, care-ți dă fiori.” - Ruth Ware, autoarea bestsellerului Într-o pădure întunecată

“Romanul lui Clare Mackintosh va face ca rutina ta de lectură din fiecare dimineață în drum spre birou să fie o aventură palpitantă.” - The Independent

“După succesul fulminant al thrillerului său de debut, Te las să pleci, Clare Mackintosh revine cu o poveste teribilă despre o femeie care devine ținta unei rețele criminale abjecte ce operează în subteranele metroului londonez.” - Kirkus Reviews

Clare Mackintosh a lucrat doisprezece ani în poliție, apoi a fost jurnalist independent și consultant social media. Este fondatoarea Festivalului de Literatură Chipping Norton. În prezent este scriitoare profesionistă și locuiește în Cotswolds împreună cu soțul ei și cei trei copii. 

Clare Mackintosh este patroana Silver Star Society, o organizație caritabilă care oferă asistență mamelor cu probleme în timpul sarcinii. Pentru mai multe informații, puteți accesa www.claremackintosh.com sau o puteți vizita la www.facebook.com/ ClareMackWrites și pe Twitter @ClareMackint0sh #ILetYouGo. 

Te văd s-a clasat pe locul 1 pe lista de bestselleruri Sunday Times, iar drepturile de publicare au fost vândute în peste 26 de țări. 


De acelasi autor:

Totul s-a petrecut atât de repede. Oare n-ar fi putut face nimic ca să împiedice dezastrul?
Într-o fracțiune de secundă, existența Jennei Gray se transformă în coșmar. Singura ei speranță de a depăși momentul este să se îndepărteze de tot ce-i este familiar și s-o ia de la capăt.
Cu o nevoie disperată de a se elibera, Jenna se refugiază într-o căsuță uitată de lume pe coastele Țării Galilor, dar continuă să fie bântuită de temerile ei, de durere și de aminti­rile unei nopți cumplite de noiembrie care i-a schimbat viața pentru totdeauna.
Pas cu pas, Jenna întrezărește o șansă la fericire în viitorul ei. Dar trecutul o ajunge din urmă și consecințele pot fi devastatoare…



Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori