Monday, November 20, 2017

Începe săptămâna cu o porţie de umor de calitate de la Editura RAO!


Un gentleman, de Forrest Leo
Un poet celebru îşi vinde din neatenție soția diavolului, apoi recrutează o bandă de aventurieri pentru a o salva. Proaspăt, plin de acţiune și foarte amuzant, Un gentleman este o farsă ameţitoare, care aminteşte de meşteşugul plin de iscusinţă al lui P.G. Wodehouse, dar și de aventurile lui Tintin.
„Un dialog hilar, un simţ al absurdului de-a dreptul în genul lui Python şi complicaţii comice demne de Thorne Smith, în ce au povestirile sale mai «îndrăcit».“ Publishers Weekly
„Într-un ton burlesc, de un comic năucitor şi uneori uşor naiv, Un gentlemanaduce un omagiu melodramei victoriene târzii, aspirând, pe bună dreptate, către nonşalanţa lui P.G. Wodehouse.“ Washington Post
Leo Forrest s-a născut într-o cabană din lemn din Alaska, în 1990. A obţinut o diplomă în teatru la Universitatea din New York şi a lucrat ca tâmplar şi ca fotograf. În prezent, locuiește în Los Angeles şi scrie piese de teatru și romane.

Preț: 36,00 lei
Comandă cartea pe www.raobooks.com 
Cel mai mic Bigfoot, de  Jennifer Weiner  
 
Iată o poveste înduioşătoare despre prietenie, creaturi cu blăniţă şi căutarea locului de care să simţi că aparţii cu adevărat. Alice Mayfair, în vârstă de doisprezece ani, pășește prin lume, nevăzută și neobservată. Ignorată de familia ei și trimisă la cel de-al optulea internat din viața ei, Alice și-ar dori mult să aibă un prieten, iar într-o zi, când îl salvează pe Millie Maximus de la înec, își găsește și prietenul mult visat.
DESPRE AUTOARE:
Jennifer Weiner este scriitoare, producător de televiziune și fost jurnalist. Romanul ei de debut, publicat în 2001, se intitulează Good in Bed. Romanul ei In Her Shoes (2002) a fost ecranizat, din distribuția filmului făcând parte nume sonore precum Cameron Diaz, Toni Collette și Shirley MacLaine.

Preț: 29,00 lei
Comandă cartea pe www.raobooks.com


Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori