Tuesday, September 5, 2017

In luna septembrie la Provideo.ro


Gardienii Galaxiei Vol. 2

În Gardienii Galaxiei Vol. 2 personajele principale încearcă să ajungă la limitele exterioare ale cosmosului. Gardienii trebuie să se lupte pentru a-și putea întreține familia nou formată. În acest timp, ei descoperă misterele care înconjoară originea lui Peter Quill.

Disponibil din 12 Septermbrie, in toate magazinele din tara, distribuit de ProVideo.ro

Precomandă acum noul film Gardienii Galaxiei Vol. 2 în format DVD de pe www.provideo.ro și profită de reducerea de 15% folosind codul PRO2017.



Pe aripile vintului

“Filmul care a schimbat pentru totdeauna istoria cinematografica a Hollywood-ului”, asa cum a fost supranumit de catre criticii de specialitate, “Pe aripile vintului”, vine acum la ProVideo.ro in editie aniversara de 75 de ani!

Este ecranizarea romanului cu acelasi nume semnat de Margaret Mitchell. Castigator a 9 Premii Oscar, printre care si cele pentru cel mai bun film, cea mai buna actrita intr-un rol principal si cel mai bun regizor. Filmul a marcat generatii intregi de consumatori de film de lung-metraj de buna calitate.

Actiunea acestui film clasic spune povestea iubirii dintre Scarlett O’Hara si Rhett Butler in timpul unuia dintre cele mai importante momente din istoria Americii, Razboiului Civil. Este povestea unei femei egoiste care nu vrea sa-si recunoasca sentimentele fata de barbatul pe care-l iubeste. Acest orgoliu se intoarce in final impotriva ei si il pierde pe cel pe care l-a iubit intotdeauna.

Din 26 Septembrie in format Blu-Ray in toate magazinele de specialitate.



Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar

Din 26 septembrie in toate magazinele de specialitate, distribuit de ProVideo.ro


Atras într-o aventură cu totul nouă, căpitanul urmărit de ghinion Jack Sparrow este lovit și mai abitir de valul neșansei atunci când pirații fantomă conduși de vechiul său inamic, groaznicul Căpitan Salazar (Bardem), evadează din Triunghiul Diavolului hotărâți să nimicească toți pirații de pe mare... inclusiv pe el. Singura speranță de supraviețuire a Căpitanului Jack ține de găsirea legendarului Trident al lui Poseidon, un artefact puternic, ce îi conferă posesorului său controlul total asupra apelor.
În efortul de a scăpa de Salazar, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon. Cei trei pornesc în căutarea lui, la bordul corăbiei „Pescăruşul Mort” (Dying Gull), fiind urmăriţi de cel mai aprig duşman pe care l-a avut până acum Sparrow.

Regie: Joachim Rønning, Espen Sandberg
Distributie: Johnny Depp, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Geoffrey Rush, Orlando Bloom
Gen: Actiune, Aventuri, Comedie, Fantastic
Format: DVD




Follow on Bloglovin

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori