Wednesday, July 19, 2017

“Amityville: The Awakening” trezeste la viata pofta de thrillere!


Iubitorii filmelor horror au motive de bucurie: celebra franciză Amityville revine în forță, cu un nou film bazat pe povestea cutremurătoare ce zguduia America anilor '70. “Amityville: The Awakening” / “Amityville: Trezirea la viaţă” se lansează în cinematografele din România vineri, 28 iulie 2017, anunțându-se drept unul dintre cele mai fierbinți thrillere ale verii.


Pe 13 noiembrie 1974, un tânăr de 23 de ani, Ronald DeFeo Jr., își împușca mortal șase membri ai familiei, în locuința lor - un conac în stil colonial, situat în suburbia new-yorkeză Amityville. Sângeroasa crimă a îngrozit întreaga societate americană. Ceea ce avea însă s-o îngrozească și mai tare abia urma să se întâmple: un an mai târziu, o altă familie, Lutz, se muta în aceeași casă, de unde avea să plece după numai 28 de zile, susținând că, pe timpul șederii acolo, a fost terorizată de fenomene paranormale. Aceste evenimente au inspirat o bogată serie de cărți, filme și documentare, prima producție din seria Amityville fiind lansată în 1979.


După 40 de ani, aceeași casă devine scena unor noi întâmplări de groază, în “Amityville: The Awakening” / “Amityville: Trezirea la Viaţă” . Noii locatari sunt Belle, mama și frații ei, nevoiți să se mute pentru a economisi banii necesari asistenţei medicale pentru James, fratele geamăn al lui Belle, aflat de mult în comă. Curând, încep să se petreacă tot felul de evenimente supranaturale, chiar și James se trezește în mod inexplicabil din comă, iar Belle realizează că locuința lor este chiar infamul conac din Amityville, cunoscut drept “cea mai bântuită casă”. Vor scăpa oare cu viață sau vor învinge demonii trecutului? Rămâne să aflăm din cele 85 de minute de acțiune horror “Amityville: The Awakening” / “Amityville: Trezirea la viaţă” - din 28 iulie a.c., la cinema.


Filmul este o producție americană din 2016, realizată de Blumhouse Productions, Dimension Films, Miramax și Panic Ventures. Scenariul și regia aparțin cineastului Franck Khalfoun, cunoscut publicului și pentru producțiile P2 (2007), Maniac (2012) și I Lived (2015). Distribuția îi include pe Bella Thorne, Jennifer Jason Leigh (nominalizată la Oscar pentru rolul secundar din The Hateful Eight - 2015), Cameron Monaghan (cunoscut pentru rolul Ian Gallagher din serialul TV Shameless), Thomas Mann ș.a.


Despre InterComFilm:
InterComFilm Distribution S.A. a fost înființată în martie 2000, având ca obiect de activitate distribuția filmelor de cinema. Rădăcinile acesteia datează însă încă din anul 1992, când își începea activitatea GFR Distribution, primul distribuitor privat de film de pe piața românească. În 2000, InterCom RT a cumpărat 51% din acțiunile GFR, formând astfel o asociere, care întrunea aceeași pasiune și experiență în industria filmului. În prezent, compania este licențiată Sony Pictures și este unul dintre cei mai dinamici jucători de pe piața de distribuție a filmului în România. Detalii, pe www.intercomfilm.ro



No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori