Thursday, February 2, 2017

Dumplin' de Julie Murphy, în curând la Epica Publishing House


Willowdean Dickson, autoproclamată grăsuța (și poreclită „Gogoșica” de către mama ei, fostă regină a frumuseții) s-a simțit întotdeauna foarte bine în pielea ei. Părerea ei despre corpul perfect pentru un costum de baie:îmbracă-te cu un costum de baie. Cea mai bună prietenă a ei, Ellen, i-a fost mereu alături și totul a mers bine. . . până când Will începe să lucreze la Harpy's. Acolo face cunoștință cu domnul „Școală particulară” Bo, un băiat foarte sexy. Pe Will nu o surprinde faptul că se simte atrasă de Bo. Însă este uluită atunci când își dă seama că și el o place.

În loc să-și îmbunătățească nivelul de încredere în sine datorită relației cu Bo, Will începe să se simtă din ce în ce mai nesigură. Așadar, încearcă să și-o recapete făcând cel mai îngrozitor lucru pe care și l-ar fi putut imagina: se înscrie la concursul de frumusețe Miss Clover City, alături de alte câteva candidate cu puține șanse de reușită, pentru a arăta lumii că și ea merită să fie acolo, la fel de mult ca oricare altă slăbănoagă. Pe parcursul acestei aventuri, Will reușelte să șocheze tot orașul, dar poate cel mai mult pe ea însăși.

Cu nopți înstelate în Texas, acadele roșii, melodii de Dolly Parton și o eroină de neuitat, Gogoșica vă va cuceri negreșit.


„Vocea lui Will îndeamnă cititorul să mediteze la toate aspectele care alcătuiesc și distrug stima de sine... Splendid!” (Booklist)

„Sunt obsedată de această carte. Răutăcios de amuzantă, sfâșietor de reală, presărată cu personaje pe care nu poți decât să le iubești și să le încurajezi, Gogoșica este o carte fenomen! (Katie Cotugno, autoarea romanului Iubire)

„Gogoșica este o lectură necesară pentru oricine s-a simțit vreodată incomod în propria piele. Julie Murphy continuă să strălucească cu această poveste revoluționară, înduioșătoare, care vă va schimba cu siguranță viața.” (John Corey Whaley, autorul cărților Noggin și Where Things Come Back)

„Murphy reușește cu succes să ofere importanță fiecărei scene, creând un roman armonios, provocator și plin de umor.” (Publishers Weekly)

Autentic, romantic și cu un strop din farmecul Texan, acestroman te îndeamnă să fii tu însuți, recunoscând, totodată, că este un lucru incredibil de dificil. (The Horn Book)

Julie Murphy locuiește în Texas, împreună cu soțul, care o iubeste, câinele, care o adoră, și pisicile, care o tolereaza. După câțiva ani minunați, petrecuți ca bibliotecară, Julie acum își dedică tot timpul scrisului. Când nu scrie și nu își retrăiește perioada de glorie la birou, ea urmărește filme realizate pentru televiziune, vânează feliaperfectă de pizza cu brânză și își planifică următoarea călătorie. 


No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori