Tuesday, December 6, 2016

Cercul de piatra vol. 1 (Seria Outlander #3) de DIANA GABALDON, este acum disponibil pentru precomandă la Editura Nemira!Data aparitiei: 16.01.2017
Titlu original: Voyager
Colectia: Nautilus
Autor: Diana Gabaldon
Traducator: Gabriel Stoian
Format: Paperback
Dimensiuni:130 x 200 mm
Nr. pagini: 528


In urma cu douazeci de ani, Claire Randall s-a intors in timp si a nimerit in bratele temerarului Jamie Fraser, direct in secolul al XVIII-lea. Apoi s-a intors in vremea ei, purtand in pantece copilul lui si fiind convinsa ca el si-a pierdut viata in batalia de la Culloden. Si totusi, din amintirile ei el n-a plecat nicicand.

Dar Claire descopera la un moment dat ca Jamie traieste. Si trebuie sa faca o alegere: sa ramana in secolul ei, impreuna cu fiica iubita, ori sa se intoarca in veacul lui.

Scotia e macinata de comploturi, patimile si durerile eroinei nu mai contenesc, intrigile se tin lant. Calatoria in necunoscut ii poate aduce iubirea inapoi sau o poate spulbera pe veci.

„A treia parte din seria Outlander este o carte palpitanta, indrazneata, provocatoare. Diana Gabaldon combina cu maiestrie flashback-uri, se lasa cu placere in voia altor veacuri, dar nu se abate niciodata de la firul povestii.“ - Locus

In serie:Follow on Bloglovin


Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori