Wednesday, May 25, 2016

The Revenant ACUM in format Steelbook (Blu-ray 2D), Blu-ray şi DVD!



Titlu original: The Revenant
Titlul in limba romana: Legenda lui Hugh Glass
Regia: Alejandro González Iñárritu
Distribuţia: Leonardo DiCaprio, Tom Hardy, Will Poulter, Domhnall Gleeson
Data lansare: 25 mai
Distribuitor: Odeon Cineplex


Sinopsis:

Leonardo DiCaprio oferă o performanţă premiată cu OSCAR ® în capodopera cinematografică a lui Alejandro G. Iñárritu, câştigător al premiului OSCAR ® . Inspirat din fapte reale şi câstigător a 3 premii OSCAR ® , The Revenant: Legenda lui Hugh Glass este povestea celebrului explorator Hugh Glass (DiCaprio), care luptă pentru supravieţuire şi dreptate. După ce a fost atacat de un urs, Glass este lăsat să moară de un membru perfid al echipei sale de vânătoare (Tom Hardy). Contrar aşteptărilor şi cu dureri inimaginabile, Glass înfruntă o iarnă grea pe un teren total necunoscut. Această aventură epică surprinde puterea extraordinară a spiritului uman într-o experienţă captivantă şi emoţionantă, nemaiîntâlnită până acum.

Format disponibil:

Începând cu 25 mai ” Legenda lui Hugh Glass ” va fi disponibil în toate magazinele despecialitate în format Steelbook (Blu-ray 2D), Blu-ray şi DVD!

Follow on Bloglovin

3 comments:

Unknown said...

Nu am vazut inca filmul insa voi rezolva problema chiar in acest weekend.

alexa ioana said...

nici eu nu l-am vazut, dar nu ma atrage mai deloc. nu sunt mare fana DiCaprio, ca sa spun asa, singurul rol in care mi-a placut a fost cel din Marele Gatsby. pentru acel rol cred ca merita Oscarul..parerea mea :D

Unknown said...

Asa cum am spus, am vizionat filmul in weekend si chiar mi-a placut extrem de mult. In sfarsit nu o sa se mai faca glume pe seama lui Leonardo DiCaprio si a Oscarului. :))

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori