Wednesday, May 11, 2016

JOY de astazi în format Blu-Ray și DVD în magazinele de specialitate!


Titlul original: JOY
Titlul în limba română: JOY
Regia: David O. Russell
Distribuția: Robert De Niro, Jennifer Lawrence, Bradley Cooper, Édgar Ramírez, Dascha Polanco
Distribuitor: OdeonFilm

JOY este povestea tumultoasă a unei familii de patru generații, centralizată pe fata devenită femeie, care pune bazele unei dinastii de afaceri și devine lider pe propriile puteri. Trădarea, pierderea inocenței și cicatricile iubirii, deschid drumul în această intensă comedie emoțională și umană despre transformarea într-un adevărat cap al familiei și al afacerii, într-o lume neiertatoare a comerțului. Aliații devin rivali și rivalii devin aliați, atât din familie, cât ți din afară, în timp ce viața personală și imaginația feroce a lui Joy o poartă prin furtuna pe care o are de confruntat.
Câștigătoarea premiului Oscar®, JENNIFER LAWRENCE*, joacă alături de colegul câștigător de Oscar®, ROBERT DE NIRO,** BRADLEY COOPER, EDGAR RAMIREZ, ISABELLA ROSSELLINI, DIANE LADD, VIRGINIA MADSEN, ELISABETH RÖHM și DASCHA POLANCO. La fel ca în filmele anterioare ale lui David O. Russel, Joy sfidează orice gen de a spune o poveste despre familie, loialitate și dragoste.


Follow on Bloglovin


2 comments:

Unknown said...

Nu am vazut inca filmul insa am in plan ca in viitorul apropiat sa o fac. Am tot auzit lucruri frumoase.

alexa ioana said...

nici eu nu l-am vazut, din pacate, dar este pe lista mea (aia extrem de lunga)
sunt mare fana Jennifer Lawrence, deci este un must-see. plus ca mi-a placut cum a jucat alaturi de Bradley Cooper in Silver Linings Playbook

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori