Monday, May 16, 2016

CRONICA: Crimson Peak, Acum pe Blu-ray si DVD!

Regia: Guillermo del Toro
Distribuție: Tom Hiddleston, Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Charlie Hunnam
Gen: Dramă, Fantastic, Horror, Romantic
Durata: 119 minute

NERECOMANDAT SUB 15 ANI

Premiera in Romania: 16.10.2015
Acum pe Blu-ray si DVD, in toate magazinele de specialitate, distribuit de Empire Film

Când un străin fermecător îi fură inima, o tânără acceptă să se mute cu acesta la Crimson Peak, pe domeniul familiei lui, într-o casă roșie ca sângele, un loc plin de secrete care o vor bântui pentru eternitate. Între dorință și tenebre, între mister și nebunie stă adevărul din spatele casei din Crimson Peak
Crimson Peak este o poveste romantică gotică născută din imaginația inegalabilă a regizorului Guillermo del Toro, în care protagoniști sunt Tom Hiddleston, Jessica Chastain, Mia Wasikowska și Charlie Hunnam.Părerea mea

Săptămâna trecută, am avut placerea de a revedea în format blu-ray unul intre filmele mele preferate de anul trecut, ”Crimson Peak”. Acum poate fi găsit, în format Blu-ray și DVD, în toate magazinele de specialitate, distribuit de Empire Film și, pentru a vă convinge să în achiziționați, probabil ar fi suficient să vă spun că, în luna noiembrie, am fost la vizionarea de presă, iar două zile mai târziu am plătit biletul să-l văd din nou, împreună cu soțul meu.

În stilul său caracteristic, precum în “Labirintul lui Pan” sau “Spectrul răzbunării”, maestrul filmelor dark fantasy, Guillermo del Toro, pune accent pe drama interioară a personajelor, izvorâtă din delicatețea sufletelor protagoniștilor săi.

“Crimson Peak” ne transpune în atmosfera gotică a unei intrigi de familie, ce atrage în mijlocul ei o tânără scriitoare zbuciumată de pierderea mamei sale, în copilărie.

Povestea de dragoste însuflețită de eroină este cea care dă viață și culoare cotidianului cufundat în tenebre. Trio-ul Chastain - Hiddleston -Wasikowska este unul foarte reușit, trăirile emoționale ale personajelor îmbinându-se perfect cu pasiunea și teama înfricoșătoare surprinse pe chipul și în interpretarea actorilor.
Decorul și costumele trăiesc, respiră și întregesc atmosfera. Coloana sonoră, de asemenea, ajută la crearea tabloului deopotrivă romantic și înspăimântător. Nici de această dată nu lipsesc efectele vizuale impresionante cu care ne-am obișnuit în filmele lui del Toro, ce conturează de minune cadrul
lugubru redat in film.

Eu l-aș revedea la nesfârșit și îl recomand cu căldură tuturor!

Vizionare plăcută!


Follow on Bloglovin

4 comments:

alexa ioana said...

mi-a placut foarte mult filmul si vreau sa-l mai vizionez
actorii joaca foarte bine, a fost o surpriza pentru mine sa il revad pe actorul din Son of Anrachy, CHarlie Hunnam. blonda, sincer, nu prea mi-a placut, mai mult m-a impresionat bruneta :))

Unknown said...

Eu nu am vazut filmul. De fapt, cred ca e prima data cand aud de el. Dar mi-ar placea sa-l vizionez.

Christyna_BM said...

Mie mi-a placut atmosfera, decorul, costumele, coloana sonora... am trecut peste faptul ca blonda e incapatanata si, na... blonda :)))

alexa ioana said...

credeam ca numai eu am ceva cu blonda :))))
Domnul del Toro sa faca bine sa mai scoata filme asemanatoare, imi plac cel mai mult :d

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori