Wednesday, May 11, 2016

Avanpremiera! Fragment din Bufonul de aur, cartea a doua din trilogia Omul Arămiu de Robin Hobb

Data aparitiei 13.05.2016
Titlu original Golden Fool
Colectia Nautilus
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 752

„Robin Hobb este o scriitoare extraordinara.“ - Conn Iggulden

Fitz a fost convins sa se intoarca la curte ca servitor al Lordului Auriu, nimeni altul decat Bufonul deghizat. In secret, el il va initia pe Printul Dutiful in tainele magiei.

Pacea ramane fragila, iar nunta aranjata dintre Dutiful si printesa din Insulele Straine este o alianta cruciala care trebuie mentinuta. Dar, atunci cand apare, Elliania il provoaca pe print sa plece intr-o misiune imposibila inainte de a-l accepta.

El trebuie sa il ucida pe Icefyre, unul din ultimii dragoni ramasi in viata. Iar Fitz si Bufonul il vor insoti in aceasta calatorie plina de primejdii.


CITESTE FRAGMENT
DIN SERIE


DESPRE AUTOR
Robin Hobb este al doilea pseudonim al romancierei americane Margaret Astrid Lindholm Ogden. Robin Hobb s-a nascut in 1952, in California, a crescut in Alaska si a urmat cursurile Universitatii Denver timp de un an. Robin Hobb s-a casatorit la varsta de optsprezece, a abandonat facultatea si s-a mutat pe Insula Kodiak, in apropiere de Alaska, unde a inceput sa scrie si sa publice in revistele pentru copii. Intre 1983 si 1992, a semnat exclusiv cu pseudonimul Megan Lindholm, in majoritate lucrari de fantasy contemporan. Din 1995 a adoptat pseudonimul Robin Hobb pentru carti de fantasy european medieval traditional. Ucenicul asasinului, romanul de debut sub pseudonimul Robin Hobb, a fost nominalizat pentru British Fantasy Award. Pana in 2003 cartile ei se vandusera in peste un milion de exemplare. In anul 2006, romanul Forest Mage a obtinut Premiul Endeavour.Cartile sale au fost foarte apreciate de celebrul scriitor Orson Scott Card. Acesta a marturisit ca Robin Hobb "a ridicat standardele romanelor fantasy moderne".


Follow on Bloglovin


10 comments:

Bonnie Ithil said...

Foarte interesant. O sa imi trec pe lista scurta si aceste carti.

Adina said...

Multumim pentru sansa de a citi acest fragment.

DarkAngel said...

Multumim pentru fragment! :D

Christyna_BM said...

Cu mare drag! Este o serie nemaipomenita. Merita citita!

Unknown said...

Nu am citit prima carte. Pur si simplu nu ma atrage acest gen.

Unknown said...

Sunt puțin cam mult pasionata de bufoni, o rămășiță din unul din anime-urile preferate din copilăria mea, deci abia aștept sa descopăr un nou bufon încântător și plin de magie

Christyna_BM said...

Andra, spune-ne si noua cum se numea acel anime :)

Unknown said...

Robin Hobb se numără printre autorii mei preferați da fantasy, iar fragmentul ăsta... mă omoară :D Nu mai am răbdare să apară cartea, trebuie neapărat să știu cum continuă aventurile lui Fitz și ale bufonului.

Cris Cristina said...

Sa stiti ca a aparut astazi! O gasiti in librarii :)

alexa ioana said...

hmm, nu prea m-am interesat ca lumea de aceste carti, nici descrierile nu l-am citit (doar pe sarite), dar daca voi spuneti ca este o serie grozava...atunci trebuie sa ii dau o sansa :D

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori