Saturday, April 2, 2016

Talismanul (#2 Outlander) de DIANA GABALDON, acum in precomanda la EDITURA NEMIRA!

Data aparitiei: 01.06.2016
Titlu original: Dragonfly in Amber
Colectia: Nautilus
Autor:mDiana Gabaldon
Traducator:Maria Dragut
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 900

A doua parte din seria OUTLANDER

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER

Claire Randall a tinut trecutul ei secret aproape 20 de ani. Dar acum se intoarce acolo unde a inceputul totul, pe plaiurile misterioase ale Scotiei, impreuna cu fiica ei.

Aici Claire planuieste sa-i dezvaluie totul: secretul cercului de piatra, secretul unei iubiri care traverseaza secole, si adevarul despre Jamie Fraser – un razboinic scotian a carui dragoste si curaj a facut-o pe Claire sa se intoarca inapoi in timp si sa ramana in epoca tulbure in care traia el.

Calatoria fascinanta a lui Claire continua la Curtea Franceza plina de intrigi si in Scotia, prin razboi si moarte, intr-o incercare disperata de a-l salva pe barbatul pe care il iubeste si pe copilul lor.


“Diana Gabaldon este o povestitoare innascuta… Paginile zboara singure atunci cand citesti aceasta carte.”- Arizona Republic

“O poveste puternica, scufundata in istorie si mit. Am iubit fiecare pagina.”- Nora Roberts

In serie:



Follow on Bloglovin

2 comments:

alexa ioana said...

in ultimul timp seria asta a inceput sa imi faca cu ochiul, imi doresc primul volum si cat de curand o sa incep si serialul :)

Unknown said...

A aparut si volumul 2? Wow, am ramas in urma rau de tot. Am aflat recent si de existenta serialului. Trebuie sa ma mobilizez.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori