Wednesday, March 30, 2016

Taramul magicianului (#3 Magicienii) de Lev Grossman, in curand la Editura Nemira!

Data aparitiei: 08.04.2016
Titlu original: The Magician's Land
Colectia: Young Adult
Autor: Lev Grossman
Traducator: Oana Chiţu
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 528

Quentin Coldwater a pierdut totul. A fost gonit din taramul magic Fillory si acum, dupa ce s-a ratacit si a ramas fara prieteni, se intoarce unde a inceput intreaga poveste: la Colegiul de Magie Brakebills. Dar trecutul lui e gata sa iasa din nou la suprafata…

Barierele magice ale tinutului Fillory care il aparau de barbarii din Nord sunt pe cale sa cedeze. Pentru a salva iubita lor lume de la distrugere, Eliot si Janet, Regele si Regina din Fillory, trebuie sa porneasca intr-o ultima misiune plina de pericole.

Aventurile lui Quentin il poarta din Antarctica pana in Olanda plina de magie, unde reintalneste vechi prieteni. Dar toate drumurile duc inapoi la Fillory, unde Quentin va readuce totul asa cum a fost sau va muri incercand.

„Intunecat, periculos si cu multe rasturnari de situatie.“ - George R.R. Martin

„Lev Grossman a dat nastere unei creaturi rare: o trilogie care a devenit din ce in ce mai buna pe masura ce a avansat… O reusita.“- Erin Morgenstern

In serie:


Follow on Bloglovin


2 comments:

Unknown said...

Coperta chiar e...magica! Imi place foarte mult. Si descrierea suna destul de bine. Astept sa citesc prima recenzie si apoi ma voi hotara in privinta cartii. :)

alexa ioana said...

inca de la aparitia primului volum mi-am dorit cartea, acum le vreau si mai mult, pe toate trei.
copertile sunt intr-adevar magice

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori