Thursday, March 17, 2016

Origin (Lux #4) de Jennifer L. Armentrout, disponibila acum la Editura Leda!


TIP COPERTĂ: FLEXICOVER
ISBN: 9786068723778
FORMAT: 13 X 20 CM
EDITURA: CORINT
AN APARIȚIE: 15/03/2016
NUMĂR PAGINI: 432
TRADUCERE: CLAUDIA ROXANA OLTEANU



Pret vechi: 39,90 RON
Pret nou: 31,92 RON 


Editura Leda continuă seria Lux cu un nou volum destinat pasionaților de literatură fantasy: Origin, a patra și ultima carte a seriei.

Daemon ar face orice să o recapete pe Katy.

După raidul reuşit, dar cu final dezastruos de la Mount Weather, Daemon se confruntă cu imposibilul. Katy a dispărut. A fost luată. Totul se reduce acum la găsirea ei. Trebuie Daemon să distrugă pe oricine îi stă în cale? Imediat. E nevoie să ardă din temelii întreaga lume ca să o salveze pe Katy? Bucuros. Să expună în faţa tuturor rasa extraterestră? Cu plăcere.

Tot ce poate face Katy e să supravieţuiască.

Înconjurată de duşmani, singurul fel în care Katy poate rămâne în viaţă e să se adapteze. În definitiv, există lucruri în Daedalus care nu par chiar atât de nebuneşti, dar scopurile grupului sunt înfricoşătoare, iar adevărurile pe care le rostesc ei cu atât mai tulburătoare. Cine sunt de fapt tipii răi? Daedalus? Oamenii? Sau luxenii?

In serie:



Follow on Bloglovin

7 comments:

Unknown said...

Omg! A aparut deja volumul al patrulea si eu nu l-am terminat nici macar pe al doilea. Am ramas rau in urma! Sper sa recuperez cat mai repede intrucat Daemon nu e de abandonat. :))

ioana alexandra said...

am citit primele trei volume si mi-au placut destul de mult, desi Katy uneori ma enerva la culme :)))
ma bucur ca editura s-a miscat repede in privinta acestei serii, dar inca mai sunt multe alte serii incepute si neterminate..:(

Unknown said...

Ai dreptate in privinta lui Katy. De fapt cred ca acesta este si principalul motiv pt care am lasat balta volumul doi. Sper sa il reiau cat mai repede.

Christyna_BM said...

Draga Ioana Alexandra, te rog sa comentezi ca utilizator inregistrat, ca altfel nu am cum sa iti numar comentariile. Din fericire, pentru cele de pana acum am primit e-mail.

alexa ioana said...

Cristina, acum e totul in regula? zilele trecute nu am putut sa ma inregistrez cu contul meu de google, dar am vazut ca mi se publica commenturile si am crezut ca totul e in regula
sper ca este totul ok acum..

Christyna_BM said...

E in regula! Le-am notat si pe cele 8 de zilele trecute si le vom adauga la suma totala :) Ma bucur ca ai vazut mesjul meu.

alexa ioana said...

eu multumesc ca m-ai atentionat :)

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori