Wednesday, March 16, 2016

Mila 2.0 de Debra Driza, in PRECOMANDA la Editura Nemira!


Data aparitiei: 18.03.2016
Titlu original: Milla 2.0
Colectia: Young Adult
Autor: Debra Driza
Traducator: Dorina Tataran
Format: Paperback
Dimensiuni: 130 x 200 mm
Nr. pagini: 400


Sinopsis:
Mila nu ar fi trebuit sa isi aminteasca niciodata trecutul ei sau sa afle ce se ascunde inauntrul ei. Ea nu ar fi trebuit sa descopere niciodata ca s-a „nascut“ intr-un laborator secret si ca a fost dotata cu puteri supraomenesti. Dar cand la usa ei apare un grup de oameni mascati care vor sa fure tehnologia ascunsa in ea, nu are alta sansa decat sa fuga pentru a ramane in viata. Nu poate avea incredere in nimeni. Ei vor face orice pentru a o captura si viata tuturor celor care ii sunt dragi este pusa in pericol.

„Poveste de dragoste intre adolescenti si superthriller de spionaj, Mila 2.0 pune o multime de intrebari despre umanitate, razboi si inteligenta artificiala, insa cea care m-a tinut cu sufletul la gura pana la ultima pagina a fost eroina, care ma trimite cu gandul la suspansul de tip James Bond.“

Despre Autor:


Debra Drezin este membru al grupului de bloggeri Bookanistas, dedicat literaturii pentru adolescenti. In vreme ce lucra ca terapeut, a descoperit ca e mult mai placut sa-si tortureze personajele. In prezent locuieste in California impreuna cu sotul, cei doi copii si un caine din rasa rhodesian ridgeback. Milla 2.0 este primul ei roman. O puteti vizita online la debradriza.com.


Follow on Bloglovin

2 comments:

Unknown said...

Coperta imi place la nebunie! Iar descrierea pare destul de ispititoare. Insa voi astepta intai niste pareri, iar apoi ma voi hotara daca o voi achizitiona sau nu.

ioana alexandra said...

spionaj, laboratoare secrete, inteligenta artificiala..suna tentant. cu siguranta este o carte care se citeste pe nerasuflate :D

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori