Thursday, February 4, 2016

The Martian disponibil acum in magazinele de specialitate in format Blu Ray si DVD.


Titlul original: The Martian
Titlul in limba romana: Marţianul
Regia: Ridley Scott
Distributia: Matt Damon, Kristen Wiig, Kate Mara, Jessica Chastain 
Distribuitor: Odeon Cineplex, www.facebook.com/OdeonFilmSinopsis:
The Martian - 7 nominalizari la Oscar, inclusiv pentru Cel Mai Bun Film. 

În timpul unei misiuni pe Marte cu echipaj uman, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice şi este lăsat în urmă de echipajul său. Însă Watney supraviețuiește urgiei și descoperă curând, că a fost lăsat singur pe planeta ostilă. Cu provizii insuficiente, el este nevoit să-și folosească la maxim creativitatea, inteligența și forța interioară pentru a rămâne în viață și a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ, pentru a putea fi salvat. 

La milioane de mile distanță, NASA și o echipă internațională de oameni de știință caută neîncetat soluții prin care să îl aducă pe ‘marțian’ acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun și ei la cale o misiune îndrăzneață, dacă nu imposibilă, de salvare. 

Filmul este regizat de legendarul Ridley Scott (Alien, Prometheus) şi este bazat pe romanul bestseller The Martian, al autorului Andy Weir.

Format disponibil:
The Martian va fi disponibil in magazinele de specialitate in format Steelbook (Blu ray 3D +2D), Blu ray 3D, Blu Ray si DVD. Follow on Bloglovin

1 comment:

Unknown said...

Am cartea insa nu am citit-o inca. Si nu am vazut nici filmul. Dar le voi face pe ambele in curand. Sper. :D

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori