Wednesday, January 20, 2016

Me and Earl and the Dying Girl, de astazi disponibil in format DVD in magazinele de specialitate.Titlul original: Me and Earl and the Dying Girl
Titlul in limba romana: Eu, Earl si sfarsitul ei
Regia: Alfonso Gomez-Rejon
Distributia: Thomas Mann, Olivia Cooke, Nick Offerman, Jon Bernthal
Distribuitor: Odeon Cineplex, www.facebook.com/OdeonFilm

Sinopsis:
Dovada ca prietenia adevarata nu cunoaste limite, Me and Earl and the Dying Girl este o poveste unica de care te vei indragosti imediat si care te va face sa razi in hohote. Greg Gaines, un licean excentric, isi propune sa isi petreaca ultimul an de liceu ascunzandu-se in biroul profesorului de istorie si facand parodii dupa filmele clasice ale cinematografului, care primesc nume precum A Sockwork Orange, Senior Citizen Cane. Alaturi de Greg este prietenul sau, Earl. 

Cand Greg se vede nevoit, la cererea mamei sale, sa petreaca timp cu o colega grav bolnava, el da start celui mai ambitios proiect de pana acum: sa lase garda jos si sa se conecteze cu cei din jurul lui in moduri pe care nu si le-a imaginat pana acum. Ceea ce par un film obisnuit pe tema tinerilor grav bolnavi, devine in mana regizorului Alfonso Gomez-Rejon o poveste amuzanta si emotionanta despre prietenie si despre oameni care se lupta cu circumstante pe care nu le pot controla. 

Format disponibil: 
Me and Earl and the Dying Girl va fi disponibil in magazinele de specialitate in format DVD.

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori