Friday, September 25, 2015

The Ultimate James Bond Collection Acum in Magazinele de Specialitate!



Colectia Speciala 
THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION
Editie speciala de colectie (Blu-ray, 23 filme + bonus disc + spatiu disc SPECTRE)

Odeon Cineplex lanseaza in curand colectia speciala THE ULTIMATE JAMES BOND COLLECTION (Metro Goldwin Mayer Studios si 20th Century Fox), care include 23 discuri Blu-ray cu toate filmele Bond intr-un box de colectie, un bonus disc, dar si un spatiu dedicat pentru discul 24, urmatoarea aventura a lui James Bond, SPECTRE. In acelasi box de colectie este inclusa o carte de buzunar, 50 Ani de postere de film James Bond, care include cele mai bune postere, de la Dr. No la SPECTRE. 

Alte bonusuri: 
Gadgets, Villains, Bond Girls, Locations, Being Bond. 

Discul Bonus include: 
· Doua noi clipuri bazate pe interviurile scenaristilor Bond, Neal Purvis si Robert Wade, „The Shadow of SPECTRE”, care se concentreaza pe organizatia terorista SPECTRE si „The Story so Far”, o recapitulare a momentelor semnificative din cele trei filme Bond anterioare, cu Daniel Craig in rolul principal. 
· Discul exclusiv „Everything or Nothing: The Untold Story of 007”, un documentar de 90 de minute al povestii nespuse a agentului 007.

Format disponibil:
Colectia speciala The Ultimate James Bond Collection va fi disponibila in curand in format Blu-ray in magazinele de specialitate. 

Colectia include:
 Dr. No / Din Rusia, cu Dragoste / Goldfinger / Thunderball / A Doua Sansa / In Slujba Maiestatii Sale / Diamantele Sunt Eterne / Pe Cine nu Lasi sa Moara / Pistorul de Aur / Spionul care M-a Iubit / Moonraker / Doar pentru Ochii Tai / Octopussy / Perspectiva unei Crime / Cortina de Fier / Aviz pentru Crima / Agentul 007 contra Goldeneye / 007 si Imperiul Zilei de Maine / James Bond – Lumea nu e de Ajuns / Sa nu Mori Azi / Casino Royale / Partea lui de Consolare / Bond 007: Coordonata Skyfall


Follow on Bloglovin

2 comments:

Unknown said...

Pfai ce fain. Și eu vreau. <3

Maria said...

Waaa,ce tare xD.Niciodata nu m-am plictosit de filmele astea ^.^

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori