Tuesday, September 22, 2015

Sezoanele 5 si 6 din serialul M*A*S*H in curand pe DVD!



M*A*S*H*
Sezon 5 si Sezon 6

Titlul original: M*A*S*H*
Titlul in limba romana: M*A*S*H*
Creat de: Larry Gelbart
Distributia: Alan Alda, Loretta Swit, Harry Morgan, Larry Linville
Distribuitor: Odeon Cineplex: www.facebook.com/OdeonFilm

Sinopsis:
M*A*S*H* este un serial american de televiziune creat de Larry Gelbart. Serialul a fost adaptat dupa filmul artistic MASH din anul 1970, care la randul lui a fost bazat romanul publicat in 1968, MASH: A Novel About Three Army Doctors, de Richard Hooker. 

M*A*S*H este o comedie si o drama in acelasi timp, un film de razboi care urmareste viata unei echipe de doctori si a personalului auxiliar stationat la 4077th Mobile Army Surgical Hospital, in Coreea de Sud, in timpul razboiului din Coreea. Avand putine resurse la indemana si un context nu tocmai prietenos, medicii, asistentele, soldatii si tot personalul auxiliar reusesc sa se distreze prin glume ironice, mici razbunari, relatii de prietenie, reusind astfel sa depaseasca drama razboiului. 

Cu siguranta unul dintre cele mai bune show-uri de televiziune, M*A*S*H este o comedie incredibila ale carei intrigi sunt la fel de relevante si in societatea de azi. Aratand atat defectele, cat si calitatile umane, in special in conditii limita, serialul descrie cu acuratete firea umana si slabiciunile ei. Cu umor si voie buna, serialul ne arata ca si in contextul unui crunt razboi, oamenii raman oameni. 

Format disponibil:
Sezoanele 5 si 6 din M*A*S*H* sunt disponibile in magazinele de specialitate in format DVD.


Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori