Tuesday, September 15, 2015

Precomanda acum la Editura Nemira: Mr. Mercedes de STEPHEN KING!

Data aparitiei: 25.09.2015
Titlu original: Mr. Mercedes
Colectia: Suspans
Autor: Stephen King
Format: Paperback
EdituraNemira 


Bestseller New York Times

Opt oameni isi pierd viata si mai multi sunt raniti intr-un accident in care e implicat un Mercedes furat. Ucigasul ramane insa nepedepsit.

Bill Hodges, pe vremuri politist, e obsedat de o crima nerezolvata. Primeste o scrisoare de amenintare, care anunta un atac si mai periculos.

Brady Hartsfield locuieste cu mama lui alcoolica in casa in care s-a nascut. Si il atrage atingerea mortii… Numai Bill Hodges, cu aliatii lui neobisnuiti, ii poate veni de hac asasinului insetat de sange.

Un adevarat razboi intre bine si rau, Mr. Mercedes ne poarta in mintea unui criminal diabolic, pe care trei eroi atipici pentru lumea lui Stephen King incearca sa-l opreasca.

„Romanul Mr. Mercedes este o reusita extraordinara a unui scriitor care poate straluci in orice gen doreste.”- The Washington Post

Follow on Bloglovin


2 comments:

Simina said...

Am auzit de acesta carte. Mi se pare ca a castigat un premiu pe Goodreds, nu? Oricum, nu ma asteptam sa se publice si la noi in tara, nu intrebati de ce. Dar ma bucur. Inca nu am citit vreo carte scrisa de Stephen King, doar de fiul lui.

Unknown said...

Ma cam sperie autorul acesta, nu stiu de ce. Nu am citit nimic de el și nu ma prea atrage ceva. Am o singura carte de el care sta cuminte în biblioteca pentru ca nu o deschide nimeni. :))

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori