Thursday, September 3, 2015

In curand la Editura Herg Benet!


Continuarea romanului „nymphette_dark99″
Data aparitiei: octombrie 2015


***

Ce ai face dacă cel mai bun prieten al tău te-ar trimite din greșeală cu o mașină a timpului fix în Persia antică, iar acolo ai fi imediat răpită de eunuci ai haremului mărețului Xerxes? Sau dacă viața ți-ar fi pusă în pericol de nenumărate intrigi de palat într-o societate unde femeia este supusă bărbatului prin tradiție? Sau dacă ar trebui să iei de soț un rege pe care deja îl cunoști din manualele de istorie, dar căruia trebuie să îi explici că un telefon nu înseamnă să vorbești cu spiritele, automobilele nu sunt care ale zeilor, iar vasul de toaletă este un accesoriu foarte util? Tinerei Mora, un normal locuitor al Los Angeles-ului din zilele noastre, iată că, din întâmplare, chiar i se petrec toate acestea. Și nu disperă, pentru că știe că propria ei personalitate este mai puternică decât niste hopuri banale precum obligatoriile călătorii zilnice între milenii, asasinate pe bandă rulantă sau șocuri culturale de ambele părți. Nu disperă pentru că este o femeie hotărâtă, pragmatică, cu umor, dar și… îndrăgostită. Iar dragostea cere sacrificii, nu? Chiar dacă ajungi Regină.

– Câți ani are iubitul tău?

– 2500.

***

Data aparitiei: octombrie 2015


***

Prolegomena la Tratat de rezistența materialelor, despre nașterea, viața și moartea sfântului Taush, adică aventurile sale din Gaisterștat până în Mandragora; ce a făcut, ce a zis, ce a văzut și ce a simțit între Lume și ne’Lume, istorisite de scheletul Bartholomeus Pumn-de-Oase și culese de Flavius Ardelean


Follow on Bloglovin

3 comments:

Simina said...

Cate titluri apar la Herg Benet! SUnt incatat sa vad aceste carti, mai ales continuarea cartii "nymphette_dark99" de Cristina Nemerovschi(chiar daca nu am citit-o, si imi doresc acest lucru). Iar cartea "Regii timpului" de Laura Nureldin este ceva nou si imi place. Sunt foarte curioasa cum este scrisa si cum relationeaza personajele.

Unknown said...

Abia astept cărtile acestea. <3

Simina said...

Eu abia astept noua carte a Laviniei Calina, "Zona Zero". In fine, mai mult sunt entuziasmata cand o sa apara al doilea volum din "Neamul corbilor".

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori