Tuesday, July 21, 2015

Noi aparitii la Editura Litera!

Provocarea dragostei
de Lorraine Heath


Data aparitiei: 20.07.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 288
Pret: 19.90lei

Descriere:
Adevăr sau minciună? Dragoste sau pasiune? O căsnicie de conveniență sau începutul unei povești de vis?

Disperarea și perspectiva sărăciei îl împing pe Michael Tremayne, marchizul de Falconridge, să apeleze la o metodă foarte populară în rândul aristocraților englezi aflați la ananghie: este dispus să își scoată la licitație singurul bun de valoare care i-a mai rămas – titlul său. Și dintre cei cinci americani cu ambiții de a-și vedea fiica măritată cu un lord, James Rose se dovedește a fi cel mai generos.

Din păcate, Kate Rose este ultima femeie pe care Michael ar fi ales-o de bunăvoie ca nevastă, căci voluntara și încăpățânata tânără cere de la o căsnicie singurul lucru pe care Michael nu este în stare să îl ofere – o dragoste sinceră și necondiționată.

Curând, marchizul constată că proaspăta lui soție este departe de a fi supusă și ascultătoare, iar dacă își dorește mai mult decât o relație platonică, Michael trebuie să-i câștige inima. Și deși nu s-a dat niciodată înapoi de la o provocare, nu știe să joace după regulile cavalerismului și ale curtării. Pentru el, dragostea este o noțiune necunoscută, iar pasiunea trupească are aceeași valoare.

De aceea, este hotărât să-i demonstreze lui Kate că una poate fi ușor înlocuită cu cealaltă, și cea mai bună metodă este să încerce cu răbdare și măiestrie să o seducă. Kate nu a crezut niciodată că îi va fi atât de greu să reziste păcatelor cu care o tentează soțul ei – iar Michael nu și-a închipuit că va fi atât de ușor să se îndrăgostească.

Amagirea 
de Meredith Duran


Data aparitiei: 13.07.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 320
Pret: 19.90lei

Descriere:
O femeie cu un secret tulburător... un bărbat cu un trecut întunecat... o luptă pentru a-și învinge propriii demoni.

Sensibilă şi singuratică, Olivia Holladay şi-a croit drum în viaţă datorită inteligenţei ei – precum şi politicii stricte de a evita orice fel de probleme, rămânând mereu în umbră. Însă când îşi dă seama că ducele de Marwick deţine documente care pot aduce lumină într-un secret tulburător din trecutul ei, Olivia renunță la prudență și se angajează în casa acestuia ca să poată căuta informaţiile atât de necesare.

Însă lucrurile nu sunt atât de simple precum ar părea la prima vedere, căci ducele s-a autoizolat în propria casă după ce moartea soţiei adultere l-a aruncat într-o depresie cumplită.

Acum, singurul motiv pentru a trăi al lui Alastair de Grey este răzbunarea. Mai frumos ca Lucifer, de două ori mai temut şi de trei ori mai viclean, ducele urzeşte planuri pentru a-i pedepsi pe toţi cei care l-au trădat. Nimeni nu îndrăzneşte să nu i se supună – în afară de noua lui angajată, care pare prea tânără, prea frumoasă, prea inteligentă şi prea bine educată pentru o simplă servitoare.

Uniți de evenimentele sumbre din trecut și de pasiunea devastatoare din prezent, despărțiți de conveniențe și de percepții diferite, Alaistair şi Olivia vor încerca să găsească împreună speranța că dragostea poate fi mult mai mult decât o simplă amăgire.

Ape adanci
de Amanda Quick


Data aparitiei: 19.07.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 107 x 177
Nr. pagini: 352
Pret: 19.90lei

Descriere:

Charity Truitt și Elias Winters, reprezentanții a două dintre cele mai puternice companii de pe coasta Pacificului, au ajuns la un punct de cotitură în propriile vieți și se confruntă cu o criză în carieră şi iubire.

Cursul imprevizibil al destinului fiecăruia îi aduce împreună într-un orăşel de lângă Seattle, căci amândoi își doresc să își regăsească echilibrul într-o viață simplă, departe de tumultul și agitația marilor orașe și a afacerilor cu mize uriașe. De aceea, nici unul nu vrea să își complice existența asumându-și vreun angajament sentimental, cu atât mai mult cu cât singurul lucru pe care cu siguranță îl au în comun este faptul că nu știu să se implice cu adevărat.

Dar atracţia reciprocă pe care o simt este mai presus de orice autocontrol, așa că fiecare încearcă să descopere cât mai multe despre trecutul și eventualele scopuri ascunse ale celuilalt. Însă în pașnicul orăşel au loc două crime, iar Charity şi Elias hotărăsc să-şi unească forţele pentru a-l prinde pe ucigaș.

Curând se vor convinge că în străfundurile aparent calme ale micului oraş de la ţărmul mării se ascund secretele tenebroase ale unor ape adânci, care ar putea să-i atragă fără scăpare în vâltoarea lor.

Follow on Bloglovin



3 comments:

Unknown said...

Am și eu câteva carti din aceasta Colecție. Ma bucur ca au mai apărut și altele.

Unknown said...

Carti care iti merg direct la suflet.

Maria said...

Abia astept sa-mi cumpar Puterea dragostei si Ape adanci <3

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori