Wednesday, July 22, 2015

La multi ani, Nemira! 50% reducere la toate titlurile la implinirea a 24 de ani.

LA MULTI ANI partenerilor nostri, editura NEMIRA, la implinirea a 24 de ani! Multi inainte va dorim, cu aparitii tot atat de frumoase ca si pana acum si cu vanzari inzecite!

Cu aceasta ocazie, Calatoarea de Diana Gabaldon, cartea fenomen a anului 2015, poate fi comandata de pe site-ul editurii cu numai 35 de lei! 
Lectura placuta!
Data aparitiei 24.07.2015
Colectia Nautilus
Format Paperback
Dimensiuni 130 x 200 mm
Nr. pagini 800

Prima parte din seria OUTLANDER

Povestea care a stat la baza serialului OUTLANDER

Anul 1945. Claire Randall, fosta sora medicala, se intoarce din razboi și pleaca cu sotul intr-o a doua luna de miere. Dar o stanca magica descoperita intr-un loc misterios o transforma intr-o calatoare in timp, care se trezește brusc intr-o Scotie macinata de lupta, in Anul Domnului… 1743.

Azvarlita intr-un alt secol de forte pe care nu le intelege, protagonista trebuie sa infrunte conspiratii și primejdii care ii ameninta viata… și ii pun la incercare inima. Destinul i-l scoate in cale pe tanarul razboinic James Frazer si Claire trebuie sa aleaga intre fidelitate si dorinta, intre doi barbati, intre doua vieti.

„O carte captivanta si emotionanta… care evoca impresionant tinutul si legendele Scotiei.“ - Publishers Weekly

„Gabaldon nu doar ca stapaneste arta detaliului, ci are si talentul de a crea personaje memorabile sau de a scrie incredibile scene de sex.“ - Locus


Follow on Bloglovin

8 comments:

Unknown said...

Ce ma bucur. La multi ani Nemira și mulțumim! ;)

Unknown said...

Ma manca palma dar m-am abtinut de data asta. Data viitoare! La multi ani Nemira!

Christyna_BM said...

Cam acum era cazul sa dai curs mancarimii :)))

Unknown said...

Nici eu nu am cumpărat nimic :( nu stiu când o sa mai fie asa reduceri, dar sper sa pot cumpara ceva când vor mai fi :))

Unknown said...

@Christyna si azi pot comanda Outlander! :)) Trebuie sa ai si buget ca sa faci asa achizitii, pentru ca nu m-as opri doar la Outlander :))

Unknown said...

Nici eu nu am buget prea mare momentan asa ca nu am cumpărat nimic, dar plănuiesc sa mai astept putin și sa pun o comanda mare. :))

Unknown said...

@Laura Lectura placuta!

Maria said...

Pacat ca am ratat reducerea :(.La multi ani cun intarziere Nemira :D !

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori