Tuesday, July 28, 2015

Acum la Editura Litera Fascinatia (Crossfire #4) de Sylvia Day

Data aparitiei: 24.07.2015
Tip coperta: Broșată, cu clapete
Format: 125 x 185
Nr. pagini: 480
Pret: 39.90 lei.

Patimă... Vrajă... Fascinaţie... O relaţie care atinge noi culmi şi abisuri cu fiecare zi.

"Gideon mă numește Îngerașul lui, însă el este cel care reprezintă un miracol pentru viața mea. El este războinicul meu minunat și rănit, atât de hotărât să se lupte cu demonii mei, în vreme ce refuză să și-i înfrunte pe ai lui. Jurămintele pe care le-am schimbat ar fi trebuit să fie legătura care să ne apropie tot mai mult, dar în schimb au deschis răni vechi, au expus dureri și incertitudini adânc îngropate și au atras dușmani aprigi care pândeau din umbră. Am început să simt cum se îndepărtează de mine, și astfel cea mai mare teamă a mea se transformă în realitate; acum dragostea îmi este pusă la încercare în feluri pe care nu sunt sigură că am suficientă putere să le îndur. Când credeam că trăim cele mai luminoase momente ale vieții noastre, întunericul din trecutul lui a început să înconjoare și să amenințe tot ceea ce am construit cu atâta efort. Iar acum, în fața noastră se află o alegere teribil de dificilă: să ne refugiem în siguranța familiară a vieților pe care le avea fiecare înainte sau să luptăm pentru un viitor care brusc a început să pară un vis imposibil și lipsit de speranț."

Seria CROSSFIRE a fost publicată până în prezent în 40 de țări, devenind unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume. Peste 16 milioane de exemplare vândute la nivel mondial!

In SerieFollow on Bloglovin5 comments:

Unknown said...

Nu am citit niciuna dintre cărțile acestea. Nu ma prea atrag.

Unknown said...

O serie care ne tot ameteste... Primul volum a fost interesant si m-am decis sa le citesc si pe celelalte doua ca sa aflu ca mai apar inca doua.

Unknown said...

Inseamna ca merita citite dacă ai citit primele trei. :)

Maria said...

Nu am citit seria,dar am tot auzit ca ar fi buna.Merita citita?

Unknown said...

Hmmm. Am auzit multe comparații cu Fifty Shades of Grey, deci sunt puțin sceptică. Poate o să o încerc cândva.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori