Tuesday, May 5, 2015

Recenzie! Stone Cold Touch (Dark Elements #2) de Jennifer L. Armentrout


Every touch has its price

Layla Shaw is trying to pick up the pieces of her shattered life—no easy task for a seventeen-year-old who’s pretty sure things can’t get worse. Her impossibly gorgeous best friend, Zayne, is forever off-limits thanks to the mysterious powers of her soul-stealing kiss. The Warden clan that has always protected her is suddenly keeping dangerous secrets. And she can barely think about Roth, the wickedly hot demon prince who understood her in ways no one else could.

But sometimes rock bottom is only the beginning. Because suddenly Layla’s powers begin to evolve, and she’s offered a tantalizing taste of what has always been forbidden. Then, when she least expects it, Roth returns, bringing news that could change her world forever. She’s finally getting what she always wanted, but with hell literally breaking loose and the body count adding up, the price may be higher than Layla is willing to pay…

In primul rand, multumesc librariei online Book Express pentru aceasta carte. Pe site-ul lor puteti gasi o gama variata de titluri in engleza.
.
PAREREA MEA

Experta in romane care te fac sa dai din ras in plans si apoi din nou in ras, Jennifer L. Armentrout nu mai are nevoie de nicio prezentare. Daca nu ati citit cele doua romane contemporane ale ei aparute la noi, sigur ati auzit macar despre seria LUX, din care, de asemenea, gasiti in librarii primele doua volume.

Astazi va prezint o alta serie scrisa de ea, Dark Elements, o trilogie cu demoni si gargui sau Wardens, cum isi spun ei, ce duc un razboi impotriva demonilor care incearca sa puna stapanire pe Pamant. Existenta garguilor este stiuta de omenire, insa adversarii lor sunt tinuti secret, pentru a nu crea si mai multa panica printre cei de rand.

Voi ati mai citit carti cu si despre gargui? Eu nu si, dupa zecile de serii cu vampiri, vrajitoare si varcolaci, pot sa spun ca m-a surprins in mod placut. Cred ca aceasta categorie de personaje supranaturale merita explorata mai mult, iar ideea lui Jennifer de a le aborda mi s-a parut foarte buna.

Stone Cold Touch continua povestea exact de unde a fost intrerupta in White Hot Kiss asa ca n-o sa va dezvalui prea mult din actiune, pentru ca aceste carti trebuie traite si simtite de voi. Spun doar ca Layla sufera foarte mult dupa Roth, cu care a avut o legatura speciala in primul volum, el fiind singurul de care se putea apropria fara ca puterile ei sa il raneasca. Am urat fiecare secunda din finalul primei carti. Jennifer si obiceiul ei de a termina cartile cu cate un cliffhanger de zile mari! Dar inima mi-a revenit la loc dupa ce am trecut de primele capitole din a doua.

Daca va aduceti aminte din primul volum, Layla, pe care eu o ador si cred ca este preferata mea din toate eroinele lui Jenn, ducea o grea lupta interioara, in primul rand pentru ca isi dorea sa fie normala, dar si din cauza celor doi baietii din viata ei, Roth si Zayne. Acum, problemele ei sunt ceva mai complicate, pentru ca nu stie in cine sa mai aiba incredere. Propria familie ii intoarce spatele, iar faptul ca puterile ii cresc de la o zi la alta nu face decat sa inrautateasca situatia.

Un lucru care nu sunt singura daca imi place sau nu este initiativa lui Jennifer de a lasa la aprecierea cititorilor cu cine va ramane Layla la finalul trilogiei. Consider ca, odata ce a ales sa creeze un triunghi amoros, trebuia sa isi asume si alegerea finala, indiferent de reactiile fanilor. Dar votul s-a incheiat cu ceva timp in urma, iar noi vom afla rezultatul abia la sfarsitul volumului trei. Roth sau Zayne? Eu inclin spre Roth si pe el l-am votat, chiar daca in Stone Cold Touch am descoperit ca si Zayne este un personaj de admirat, ca si el o iubeste pe Layla.

Indiferent care va fi deznadamantul, recomand tuturor seria Dark Elements. N-o veti putea lasa din mana!

Lectura placuta!

CATEVA CITATE PREFERATE

“Love is a strange creature one thinks one has a grasp on and understanding of, only to discover later that it was only the barest taste of the real thing.”

“I love you Layla. Do you hear me? I've loved you since the first moment I heard your voice and I will continue to love you. No matter what. I love you.”

“Love is a strange creature one thinks one has a grasp on and understanding of, only to discover later that it was only the barest taste of the real thing.”

“I know exactly how he looks at you and you do, too … Because it’s the way I look at you.”




Follow on Bloglovin

1 comment:

Alexandra Ioana said...

Din ce am observat eu aproape toate seriile au triunghiuri amoroase.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori