Wednesday, April 15, 2015

Noi Aparitii la Editura Litera!

Noi Aparitii - Copii

Cartea Junglei
de Rudyard Kipling


Data aparitiei: 05.04.2015
Tip coperta: Cartonată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 208
Pret: 19.90 lei

Descriere:
„Deși un străin pentru mine, Kipling este cel mai remarcabil om pe care îl cunosc – eu fiind al doilea. Noi doi suntem stăpâni peste întreaga cunoaștere: el știe tot ce poate fi știut, iar eu știu restul.“ (Mark Twain)

Biblioteca pentru toți copiii cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii universale, fără de care biblioteca unui copil nu poate fi completă. Colecția reprezintă un instrument de lucru esențial pentru elevii de gimnaziu, adunând laolaltă mai ales scriitorii și operele prevăzute în programa școlară de limba și literatura română pentru clasele V–VIII, în contextul unui demers cu caracter pronunțat didactic.


Uimitoarele călătorii ale baronului Münchhausen
de G.A. Burger


Data aparitiei: 26.03.2015
Tip coperta: Cartonată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 112

Descriere:
Uimitor, neobișnuit, fantastic... acesta este universul baronului Münchhausen.

A călătorit el pe Lună? A zburat călare pe o ghiulea? A locuit în pântecul unui monstru marin? Sau înăuntrul vulcanului Etna? Ce importanță are?

Pofta sa de viață inepuizabilă, imaginația sa fără limite, generozitatea și curajul său îl atrag pe cititor într-un șir de aventuri incredibile și îl fac prizonierul farmecului acestui baron ca nimeni altul.

Iar cine nu crede să verifice la fața locului!

Biblioteca pentru toți copiii cuprinde cărţile de neuitat ale copilăriei, capodopere ale literaturii universale, fără de care biblioteca unui copil nu poate fi completă. Colecția reprezintă un instrument de lucru esențial pentru elevii de gimnaziu, adunând laolaltă mai ales scriitorii și operele prevăzute în programa școlară de limba și literatura română pentru clasele V–VIII, în contextul unui demers cu caracter pronunțat didactic.


Noi aparitii - Adulti

de Carolly Erickson


Data aparitiei: 03.04.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 240
Pret: 19.90 lei

Descriere:
Născută într-o ambițioasă familie nobiliară, tânăra Jane Seymour este trimisă la curte ca domnișoară de onoare a Caterinei de Aragon, soția nu foarte tânără a regelui Henric al VIII-lea. Devotată stăpânei sale, Jane este martora uneltirilor perfide ale lui Anne Boleyn și asistă la consecințele pe care farmecele ei irezistibile le au asupra destinului Angliei.

Henric își alungă soția de la curte și se însoară cu Anne, sperând că aceasta îi va dărui un fiu. Speranțele îi sunt însă curmate la scurt timp, iar atenția lui Henric se îndreaptă asupra fostei domnișoare de onoare.

Va alege oare Jane să-și urmeze rațiunea ori se va supune regelui?


de Sandra Brown


Data aparitiei: 27.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 107 x 177
Nr. pagini: 400
Pret: 19.90 lei


Descriere:
Când un bărbat rănit îşi găseşte refugiu în curtea ei, primul gând al lui Honor Gillette, văduvă de poliţist şi mama unei fetiţe de patru ani, este să-l ajute. Dar în clipa în care „victima” începe să o ameninţe cu un pistol, femeia îşi dă seama că lucrurile stau cu totul altfel. Musafirul nepoftit este Lee Coburn, un fugar acuzat de comiterea a şapte crime. Mai mult, acesta pare să nu fi ajuns întâmplător la uşa familiei Gillette, căci este convins că Honor deţine o informaţie ce ar scoate la lumină nu numai nevinovăţia lui, ci şi adevărul despre moartea soţului ei.

Pentru a dezlega misterul, Honor se vede nevoită să renunţe la ajutorul rudelor sau al prietenilor, căci Lee nu are încredere în nimeni. Singură şi speriată, ea trebuie să-şi urmeze instinctul şi să lupte pentru siguranţa ei şi a fetiţei sale, căci este posibil ca ameninţarea cea mai mare să nu vină din partea chipeşului străin care i-a dat viaţa peste cap, ci chiar de la cei pe care crede că îi cunoaşte de o viaţă.


de Vicky Dreiling


Data aparitiei: 21.02.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 320
Pret: 19.90 lei

Descriere:
Va putea planul perfect al unui libertin să aibă ca rezultat... o dragoste perfectă? 

Colin Brockhurst, conte de Ravenshire, nu are nici dorința, nici intenția să se căsătorească în acest sezon londonez… sau în vreunul din viitorul apropiat. Așadar când tatăl său îl cheamă de urgență acasă, la Deerfield, și îi cere să renunțe la viața de libertin fără griji, Colin, evident, refuză. Însă părintele lui are un as în mânecă pentru a-l face să se supună – are de gând să vândă Sommerhall, conacul strămoșesc, abandonat de ani buni, dar care pentru Colin are o imensă valoare sentimentală. Acum tânărul conte nu are de ales decât să-și găsească o soție, și asta cât mai rapid – adică în șase săptămâni. Din nefericire, singura femeie pe care o dorește este cea pe care a dezamăgit-o crunt cu ani în urmă. Din fericire, aceasta se află în vizita anuală pe care familia ei o face la Deerfield.

Indiferent de bârfele care circulă în înalta societate după ce a decis să rupă logodna cu un bărbat care s-a dovedit nedemn de încredere, Lady Angeline Brenham nu vrea să se mulțumească cu o căsătorie de conveniență. Așa că, după ce a respins mai mulți pețitori și nu a ezitat să înfrunte criticile din lumea bună, știe că o așteaptă o viață de fată bătrână – asta până când fermecătorul Colin reapare în viața ei cu o propunere greu de refuzat. Angeline jură să rămână cu picioarele pe pământ și cu inima neatinsă în timp ce analizează planul propus de Colin. Lucrurile se complică însă atunci când un sărut pasional duce către cele mai puțin raționale decizii.

de Victoria Alexander


Data aparitiei: 30.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 336
Pret: 19.90 lei

Descriere:
O femeie puternică trebuie să accepte uneori slăbiciunile propriei inimi.

Pentru Winfield Elliott, viconte de Stillwell, găsirea unei potențiale mirese a părut întotdeauna o sarcină ușoară. Poate prea ușoară. Cu trei logodne rupte la activ, Winfield este acum ținta bârfelor din înalta societate londoneză. Însă pentru moment a abandonat ideea de a-și găsi soția ideală și și-a pus în minte o misiune nobilă: să angajeze o firmă pentru a renova reședința de la țară a familiei, parțial distrusă în urma unui incendiu. Totul merge perfect, până când se dovedește că reprezentanta companiei este o văduvă extrem de atrăgătoare.

Lady Miranda Garret se aștepta ca un bărbat cu reputația lui Winfield să fie seducător, ușuratic – după cum îi era renumele –, însă nu se aștepta tocmai ea să cadă pradă farmecului unui crai și să fie complet subjugată. Dar adevărul este că Miranda îl găsește cu totul irezistibil. Încetul cu încetul, pe măsură ce lucrările de renovare înaintează, Winfield îi ocupă zilele, visele... și, nu după mult timp, patul. La rândul său, pentru prima dată în viață, păcătosul Winfield este îndrăgostit. Iar ceea ce a început ca o propunere scandaloasă se poate transforma într-o cerere în căsătorie... dar din partea lui sau a ei?


de Jennifer Blake


Data aparitiei: 28.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 304
Pret: 19.90 lei

Descriere:
Un bărbat legat printr-o promisiune solemnă... şi o iubire mai puternică decât orice legământ.

Din considerente politice, regele Henric al VII-lea îi porunceşte fermecătoarei Lady Marguerite Milton să se mărite cu Lord Halliwell, un bărbat care este departe de ceea ce şi-ar putea dori o tânără cu visuri romantice. Aşa că răpirea ei de către enigmaticul Cavaler de Aur pare o întâmplare ruptă dintr-un basm. Sau ar fi, dacă Marguerite n-ar tânji după David, cel care i-a făcut un jurământ de credință cu zece ani în urmă... și apoi a dispărut.

Curând se dovedeşte că David este de fapt Cavalerul de Aur, venit să o scape de o căsătorie nedorită, încă nebun de dragoste... însă o dragoste platonică, aşa cum a jurat în urmă cu un deceniu. Marguerite descoperă că a fost doar momeala care să-l atragă pe David în cea mai nouă intrigă a regelui. Căci, pentru a obţine libertatea ei, David este nevoit să pretindă că este fiul pierdut al fostului rege, transformându-se astfel într-un rival al celui mai recent pretendent la tronul lui Henric.

Marguerite este disperată. Dacă David eșuează, rebelii îl vor ucide; dacă triumfă, Henric nu va avea nici un scrupul să-l execute pe pretendentul la tron pe care el însuși l-a creat. Și, dintr-odată, blestemul care planează asupra vieţii lor pare să fie cea mai mică dintre probleme.

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori