Tuesday, April 28, 2015

In Curand la Grupul Editorial RAO!


Regatul umbrelor ( #2 Predestinati)


"Regatul umbrelor" este cel de-al doilea volum din seria Predestinaţi. Cartea continuă povestea lui Helen Hamilton, o tânără timidă care locuieşte în Nantucket şi a cărei viaţă este cuprinsă de haos atunci când descoperă că este singurul scion, descendentă directă a zeilor greci, care poate coborî în Lumea de Dincolo. Helen este hotărâtă să-şi folosească talentul pentru a pune capăt războiului împotriva zeilor şi, de asemenea, să-şi schimbe destinul. În cruciada pe care o declanşează, un lucru se dovedeşte dificil: să-l uite pe Lucas Delos. Fără el, Helen simte că nu poate înfrunta Lumea de Dincolo şi este pe punctul de a ceda. Chiar atunci, un alt scion misterios, neînfricat îşi face apariţia şi îi oferă eroinei ocrotirea sa. Volumul doi din această saga aduce cu sine o poveste romantică încărcată de dinamism, în care se înfiripă un triunghi amoros de neuitat.

Cartea Intai:


Helen Hamilton a încercat mereu să ascundă cât este de diferită, un lucru nu prea uşor pe o insulă atât de mică precum Nantucket şi care devine tot mai greu pe măsură ce este chinuită din ce în ce mai mult de halucinaţii şi coşmaruri. Dar adevărata moştenire a lui Helen va ieşi la iveală abia când îl întâlneşte pe Lucas Delos la şcoală. Dar chiar şi atunci când Lucas o ajută să-şi trezească la viaţă uimitoarele puteri adormite, ei nu pot fi împreună dacă nu se eliberează de destinul tragic ţesut pentru ei de cele trei moire. 




Alunecare


Sylvia "Vee" Bell suferă de narcolepsie; cel puţin, aşa susţin medicii. Boala îi oferă lui Vee un talent uimitor: se poate "strecura" în pielea celor din jurul său. Tânăra percepe, în acest fel, realitatea prin alţi ochi, iar simpla atingere a unui obiect poate declanşa un astfel de "episod". Folosindu-şi extraordinara abilitate, Vee va încerca să rezolve o crimă, strecurându-se... în mintea ucigaşului. Primul volum al seriei este captivant, de la prima pagină.


Mesagerul


Faceţi cunoştinţă cu Ed Kennedy - şofer de taxi, jucător prost de cărţi şi nepriceput la sex. Locuieşte într-o cocioabă, împarte cafeaua cu câinele său, Portarul, şi e îngrozitor de îndrăgostit de Audrey. Viaţa lui este marcată de o rutină paşnică şi de incompetent - asta până când nimereşte din greşeală în plin jaf bancar. Atunci apare şi şansa lui. Atunci Ed devine mesagerul. Alege să se implice, îşi face traseul prin oraş, ajutând sau rănind (când e cazul) până când mai rămâne o singură întrebare. Cine se află în spatele misiunii lui Ed?


Follow on Bloglovin

1 comment:

Unknown said...

Sunt curioasa sa vad cu ce ne surpride Markus Zusak, daca Hotul de carti a fost asa de bun.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori