Friday, March 20, 2015

Noi aparitii la Editura Litera!


de Elizabeth Hoyt

(Comanda cu un simplu click pe imagine)

Data aparitiei: 14.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 288
ISBN: 978-606-741-324-3
Pret: 19.90 RON

Un bărbat condamnat... o femeie disperată... din cenușă, speranța renaște ca o vâlvătaie...

Acuzat pe nedrept de crimă și devenit mut în urma unei bătăi aproape fatale, Apollo Greaves, viconte Kilbourne, reușește să evadeze de la Bedlam. Cu soldații Coroanei pe urmele sale, își găsește refugiu între ruinele renumitului parc Harte’s Folly, muncind ca simplu grădinar, fără să aibă nici un fel de aşteptări de la un viitor pe care îl consideră fără speranţă. Însă când o tânără plină de viață se mută în clădirea abandonată și dărăpănată a teatrului de acolo, atenția îi este cu totul acaparată.

Tânăra este Lily Stump, o celebră actriță a scenei londoneze, care trece printr-o perioadă dificilă fiind forțată să se mute între zidurile arse ale teatrului din Harte’s Folly împreună cu băiețelul ei și cu o servitoare de încredere. Curând Lily descoperă că ea și mica ei familie nu sunt singurii locatari de acolo – un bărbat masiv și tăcut consideră, de asemenea, ruinele drept casa lui. Întâlnirea dintre Lily și Apollo are un rezultat neașteptat – fiecare vrea să-l vadă pe celălalt cât mai curând plecat din acel sanctuar. Dar când Lily îl surprinde citindu-i piesele pe care ea le scrie în secret, își dă seama că Apollo este mai mult decât ceea ce pare.

Deși pasiunea răvășitoare care se naște rapid între ei îi face să se apropie, tainele pe care Apollo știe că le are Lily par un obstacol greu de depășit. Iar când propriul trecut îl ajunge din urmă, Apollo este silit să facă o alegere: dragostea lui pentru Lily sau adevărul uluitor care îl va elibera.


de Victoria Alexander

(Comanda cu un simplu click pe imagine)

Data aparitiei: 07.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 288
ISBN: 978-606-741-340-3
Pret: 19.90 RON

Îngrijorate de dezinteresul tot mai pronunţat privind căsătoria în rândul fiilor şi fiicelor ajunse la vârsta potrivită, doamnele din înalta societate se hotărăsc să intervină cu fermitate şi astfel înfiinţează Societatea Doamnelor pentru Îmbunătăţirea Viitorului Angliei. Prima lor provocare: contele de Pennington.

Domnișoara Gwendolyn Townsend a fost martoră cum averea tatălui ei a ajuns în mâinile unui văr îndepărtat, lăsând-o astfel cu o educație aleasă, capabilă să facă o reverență perfectă... și fără nici un ban. Mai mult, surprizele continuă când află că, în urmă cu mulți ani, părintele ei i-a aranjat căsătoria cu Marcus Holcroft, contele de Pennington, unul dintre cei mai râvniți burlaci ai înaltei societăți londoneze. Marcus îi provoacă sentimente amestecate, şi, deși ezită să se mărite cu un bărbat pe care nu l-a cunoscut niciodată, în final nu are de ales. Însă, mai întâi, trebuie să-i fie îndeplinite niște condiții.

Lui Marcus nu-i vine să creadă că mireasa care i-a fost impusă insistă asupra unor reguli pentru a fi de acord cu nunta... și cu noaptea nunții! El este genul de bărbat care nu a fost niciodată nevoit să facă eforturi pentru a atrage o femeie în patul lui. Încă și mai surprinzător este faptul că Gwendolyn, în mod clar, ascunde ceva, iar săruturile lor minunate, urmate de lecțiile lui de dragoste pasionale, nu sunt de ajuns pentru a o determina să-i dezvăluie orice secret ar avea.

În definitiv, a promis să fie un soț așa cum se cuvine – ce trebuie să mai facă pentru a avea parte de o soţie la fel? 


de Laurie Graham

(Comanda cu un simplu click pe imagine)

Data aparitiei: 04.02.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 140 x 210
Nr. pagini: 288
ISBN: 978-606-741-361-8 
Pret: 19.90 RON

Viața prințesei Victoria Melita este strâns legată de tragicul destin al Romanovilor. Nepoată a reginei Victoria a Marii Britanii și soră a reginei Maria a României, Ducky, cum este alintată în familie, se căsătorește la doar optsprezece ani, devenind mare ducesă de Hesse.

Când descoperă că soțul ei o înșeală (și nu cu femei), decide să divorțeze pentru a putea fi împreună cu adevărata ei iubire, marele duce Kiril Vladimirovici. Ducky este prinsă în tăvălugul schimbărilor din Rusia începutului de secol XX și este martoră a decimării familiei Romanov. Dar iubirea îi dă puterea să înceapă o nouă viață.


de Mary Jo Putney

(Comanda cu un simplu click pe imagine)

Data aparitiei: 13.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 107 x 177
Nr. pagini: 368
ISBN: 978-606-741-341-0
Pret: 19.90 RON

Kate Corsi, fiica lui Sam Corsi, proprietarul unei importante firme de demolări, și Patrick Donovan, un tânăr cu un trecut nefericit, se îndrăgostesc nebunește și hotărăsc să se căsătorească. Însă după o relație pasională de doi ani, Kate fuge de familia și de prietenii din Maryland și își reface viața în San Francisco, fără a dezvălui celorlalți motivul separării de Donovan.

Moartea neașteptată a lui Sam va schimba însă radical viețile celor doi, căci, convins că între Donovan și Kate au rămas multe lucruri nerezolvate care le macină amândurora viața, Sam ia decizia de a le condiționa, prin testament, moștenirea de petrecerea unui an sub același acoperiș, în casa pe care cei doi am împărțit-o pe când erau soț și soție.

Conștientă de durerea care îi sălășluiește în suflet de atâția ani și de faptul că asta ar putea fi ocazia de a pune ordine în trecut, Kate este tentată să accepte. Donovan, care nu a încetat nici o clipă să o iubească și care își dorește cu disperare să îi demonstreze că s-a schimbat și că acum este un bărbat stăpân pe sine, nu un puști gelos, intră și el în acest joc, sperând să o poată cuceri in nou.

Oare decizia lui Sam nu va face decât să-i întoarcă și mai mult unul împotriva celuilalt sau se va dovedi cel mai bun lucru pe care îl putea face cineva pentru ei?

Sanctuarul
de J.D. Robb

(Comanda cu un simplu click pe imagine)

Data aparitiei: 06.03.2015
Tip coperta: Broșată
Format: 107 x 177
Nr. pagini: 384
ISBN: 978-606-741-339-7
Pret: 19.90 RON

Într-o clădire veche și abandonată din New York, un bărbat studiază potențialul noii sale achiziții, fără să se aștepte la surpriza de proporții care îi este rezervată. Miliardarul Roarke va face în curând o descoperire macabră, când douăsprezece schelete sunt găsite ascunse în pereții construcției. Iar prima persoană la care se gândește să apeleze este chiar soția sa, locotenentul Eve Dallas.

Rămășițele nu au chipuri, nu au nume, nu au istorie... Cu ajutorul echipei sale de specialiști, Eve începe să deslușească ițele unui mister vechi de 15 ani. Toate sunt fete, toate sunt atât de tinere – o adolescentă implicată în traficul de droguri; fiica rebelă a unei familii de doctori înstărite; o fată dornică să scape din iadul de acasă. Fiecare are propria poveste impresionantă. Și toate au pierdut șansa la o viață mai bună.

Atunci când descoperă legături surprinzătoare între victime și o persoană cunoscută, Eve este cu atât mai pornită să dezvăluie secretele locului numit Sanctuarul – și răul ascuns într-o inimă omenească.




Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori