Monday, February 2, 2015

Acum la Editura Arthur ''Sange de Cerneala'' de Cornelia Funke


După un an de la întâmplările din "Inimă de cerneală"...
- Publicată în ianuarie 2015 
- hardcover 
- Pentru copii, Ilustrată 
- Autor: Cornelia Funke
- Colectie: Seria Excalibur

Despre Carte:
După un an de la întâmplările din Inimă de cerneală, Meggie înfruntă din nou personajele din cartea fermecată care i-a dat atâtea bătăi de cap în trecut. Doar că acum nu mai vin acestea în realitatea ei, ci Meggie însăşi se lasă atrasă între copertele cărţii¸ în căutarea unei lumi pure şi nestăpânite, asemenea lumii basmelor. Aşa începe a doua parte a aventurilor acestei fete magice şi încăpăţânate.

În carte, fata va întâlni zâne, oameni de sticlă, prinţi şi prinţese, şi se va vedea din nou nevoită să-şi salveze tatăl de la un pericol de moarte; însă întreaga aventură se va dovedi o provocare mult mai complicată fiindcă lumea stranie a cărţii are multe secrete şi ascunde multe pericole.

Cartea Intai

Când citește cu voce tare, Mo poate să dea viață personajelor din cărți.
- Publicată în iunie 2014 
- Traducere din germană de Viorica Nişcov
- hardcover, 496 p, 140x205 
- ISBN 978-606-8044-83-5 
- Bestseller, Recomandată, Pentru copii, Ilustrată 
- Autor: Cornelia Funke
- Colectie: Seria Excalibur

Despre Carte:
Meggie, fiica lui de doisprezece ani, a moștenit acest dar de la el. Pe această frumoasă premisă se construiește povestea ingenioasă din Inimă de cerneală: în urmă cu nouă ani, Mo a scos dintr-o carte o bandă de tâlhari medievali, în frunte cu liderul lor, Capricorn. Acum, trecutul îl prinde din urmă și Meggie se vede nevoită să-și salveze tatăl.
Însă într-o lume în care granița dintre realitatea ei și cea a cărților nu e foarte stabilă, mica eroină va trebui mai întâi să-și pună la încercare neobișnuitul talent și să-și lege propria poveste de a altora în cele mai neașteptate moduri


Follow on Bloglovin

3 comments:

Unknown said...

Nu este si un film Inkheart? Sau mi se pare mie?

Unknown said...

Am văzut un exemplar din această carte în decembrie. Aveam şansa să o comand de la editură înainte să apară, căci ei fac o mini-campanie prin şcoli, dând cărțile care nici nu au apărut mai ieftin. Asta era 19 lei.
Luna asta, ni s-au prezentat două cărți: "O poveste grimminală" şi " Flora şi Ulise". Mi le-am comandat pe amândouă.

Adela C. said...

Am cumparat primul volum in 2 exemplare. Unul era cadou pentru iubitul meu si n-am rezistat sa nu-mi iau si mie. Poate-l conving sa facem un readalong cu mine.

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori