Wednesday, January 7, 2015

In curand la Editura Trei To All the Boys I've Loved Before de Jenny Han


To All the Boys I’ve Loved Before este povestea Larei Jean, care nu a avut niciodată curajul să spună unui băiat că îl place, dar a scris fiecăruia câte o scrisoare despre ceea ce simțea, a sigilat-o și a ascuns-o într-o cutie, sub pat. Dar, într-o zi, Lara Jean descoperă că, fără să știe cum, scrisorile ce umpleau cutia ei secretă au fost expediate și toți băieții pe care i-a plăcut încep să o întrebe despre conținutul lor: primul care a sărutat-o, tipul din tabăra de vară, chiar și fostul iubit al surorii ei, Josh. Pe măsură ce se obișnuiește să vorbească față în față cu toate fotele ei iubiri, Lara Jean își dă seama că, până la urmă, acele scrisori îi pot aduce și ceva bun.

Follow on Bloglovin

7 comments:

Unknown said...

Desi mereu spun ca nu mai cumpar nici o carte, sa le citesc pe cele pe care le am, mereu apare inca una si inca una... si tot asa. Lista mea se mareste si bugetul e prea mic. Frumoasa carte :)

Sandy said...

Am pus ochii pe cartea asta de ceva timp, ma bucur ca o sa apara si la noi.

Adela C. said...

Sper ca tot buzzul creat de booktuberii americani sa fie pe meritate.

Praf de stele said...

Foarte dragut subiectul abordat, iar coperta este adorabila!! Ma intreb daca cei de la editura Trei vor pastra aceasta coperta sau vor veni cu o alta idee. Abia astept aparitia ei!!:D

Alexandra Ioana said...

Wow se pare ca si anul acesta vom avea multe noutati <3

Unknown said...

Ce idee interesantă! Sună minunat, genul de carte care te prinde. Sper ca aşa să fie.

Unknown said...

Tuturor baietilor pe care i-am iubit si Ps te mai iubesc si acum le am pe lista de ceva vreme insa nu am reusit pana acum sa le achizitionez. Copertile mi se pare foarte girlish si imi plac tare mult!

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori