Monday, November 17, 2014

In curs de aparitie la Editura Rao


Casa de chihlimbar


Descriere:
Sarah Parsons nu a fost niciodată la Casa de chihlimbar, uriaşa vilă din Maryland aflată în proprietatea familiei ei de generaţii întregi. Nu s-a plimbat niciodată prin labirintul misterios şi nu a explorat cotloanele ascunse ale casei; nu a dansat în sala de bal şi nici nu a căutat diamante ascunse în zidurile casei. Dar toate astea sunt pe cale să se schimbe, căci odată cu moartea bunicii, ea împreună cu mama şi fratele ei se instalează la Casa de chihlimbar unde va descoperi viziuni din trecut, personaje misterioase şi pline de răutate sau obiecte stranii care par să transceandă secolele.

***

Sotia tacuta


Descriere:
Jodi şi Todd se află într-un moment de cumpănă al relaţiei lor. Totul e în pericol, inclusiv viaţa prosperă pe care o duc în locuinţa lor din Chicago. Chiar dacă nu sunt căsătoriţi, sunt împreună de peste douăzeci de ani. El este un antreprenor bogat, iar ea, psihoterapeută. 
Romanul este un thriller psihologic despre căsnicie şi crimă, rutină şi nevoia de nou, despre disoluţia unei relaţii, relatat alternativ din perspectiva celor două personaje principale.

"Un roman negru savuros, mai inteligent, mai profund şi mai pătrunzător decât altele de acelaşi gen." - Maclean´s


***

Afacerea Columb


Descriere:
Câştigător al premiului Pulitzer, Tom Sagan este un jurnalist de investigaţii care a scris articole dintre cele mai interesante despre subiecte arzătoare din întreaga lume. Dar reputaţia sa profesională este adusă la zero în momentul în care un articol controversat despre o zonă măcinată de războaie este considerat o înşelăciune. În prezent, este nevoit să trăiască chinuit de deciziile greşite pe care le-a luat şi cu adevărul şocant pe care nu îl va putea dovedi niciodată - căderea sa fiind un act deliberat pus la cale de un duşman necunoscut. Însă în momentul în care este pe punctul de a-şi curma viaţa pentru a pune capăt suferinţei, destinul intervine printr-un străin enigmatic care vine cu o cerere ce nu poate fi ignorată. Zahariah Simon are nevoie disperată de ceva ce numai Sagan poate avea - cheia unui mister de 500 de ani, o comoară cu implicaţii politice controversate în lumea modernă. Pentru amândoi, Simon şi Sagan, miza este mare, motivaţia - foarte personală, iar consecinţele conflictului dintre ei pot fi cu adevarat catastrofice.

Steve Berry scrie un nou roman plin de aventuri palpitante care îl poartă pe cititor într-o căutare riscantă, din Florida la Viena şi Praga, iar în final, prin munţii Jamaicăi, unde doi bărbaţi încearcă să îşi încheie socotelile, printr-un joc periculos care va schimba tot ceea ce ştim despre descoperirea Americii.

"Genul meu de thriller." - Dan Brown 

Pentru mai multe noutati click pe sigla RAO.

Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori