Wednesday, November 19, 2014

Un meteorit blochează intrarea la Târgul Internaţional GAUDEAMUS; Catalog Editura Trei pentru GAUDEAMUS 2014

Un meteorit blochează intrarea la Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură 2014!

Mare atenţie când ajungeţi la Târgul Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învăţătură 2014. Intrarea în Pavilionul Central de la Romexpo este îngreunată în urma căderii unui meteorit incandescent.
Pompierii sosiţi la faţa locului au reuşit să stingă incendiul, însă rămăşiţele meteoritului se află încă în faţa intrării principale şi vor rămâne acolo până la sfârşitul săptămânii.
Oameni ai Pământului.
A sosit momentul.
Jocul Final a început.
Jocul Final e real.
Prima experienţă multimedia integată carte-joc, Endgame – Jocul final. Convocarea de James Frey şi Nils Johnson-Shelton, poate fi achiziţionată din standul Editurii Trei (nivel 0.00, stand 16).
Trilogia Endgame ne dezvăluie o lume populată de seminţii străvechi, din care se trage toată omenirea şi care au fost create şi alese cu mii de ani în urmă. În fiecare seminţie există un Jucător care este antrenat de mic pentru Jocul Final, un eveniment catastrofal care va redefini soarta omenirii.
Alături de această carte-fenomen, în standul Grupului Editorial Trei vă aşteaptă peste 400 de titluri cu reducere de până la 50 % şi peste 60 de cărţi cu preţ promoţional 10 lei.

***

Duminică 23 noiembrie 2014, ora 12.00, vă invităm să o întâlniţi pe autoarea franceză Gwenaëlle Aubry la standul Grupului Editorial Trei.


Gwenaëlle Aubry îşi va lansa romanul Nimeni.

Alături de Gwenaëlle Aubry se vor afla: Svetlana Cârstean (scriitor) şi Magdalena Mărculescu (director editorial Grupul Editorial Trei).
În această carte, Gwenaëlle Aubry dă voce unui părinte pierdut în propria-i nevroză, dialoghează cu eurile lui multiple, îl autorizează să existe după moartea sa fizică.

Volumul Nimeni, descris de Rick Moody drept "o bijuterie literară, care se remarcă în literatura contemporană europeană prin strania claritate", a fost publicat în colecţia Literary Fiction de la Pandora M, alături de alte două titluri puternice şi emoţionante: Sutton de J.R. Moehringer şi Povestea lui Hanna Yakub de Rabee Jaber.
“Sutton reprezintă portretul fascinant al unui om remarcabil. Talentul lui Moehringer de a surprinde spiritul epocii şi bogăţia detaliilor face ca fiecare oprire din călătoria exterioară şi lăuntrică a lui Sutton să fie zguduitoare.” - Publishers Weekly
J.R. Moehringer este celebru scriitor şi jurnalist american, laureat al Premiului Pulitzer pentru volumul Dulcele bar(Editura Publica). În urma acestui succes, tenismenul Andre Agassi i-a cerut ajutorul în scrierea autobiografiei Open.
O descriere emoţionantă a fragilităţii condiţiei umane, Povestea lui Hanna Yakub de Rabee Jaber vorbeşte despre o temă universală: diversitatea religioasă şi toleranţa faţă de celălalt. Romanul Povestea lui Hanna Yakub a fost recompensat cu Booker International Prize pentru literatură arabă în 2012.
***

Noua colecţie – Educaţie şi formare – se adresează în special cadrelor didactice, dar şi părinţilor interesaţi de viitorul copiilor sau adulţilor angajaţi în procese de formare profesională, managerilor care îşi doresc să aibă angajaţi inovatori şi bine pregătiţi, consultanţilor din procesele de învăţare (traineri, mentori, consilieri). Primele două titluri, care vor putea fi cumpărate din standul Editurii Trei de la Gaudeamus, sunt: Invăţarea invizibilă de John Hattie şi Formarea inovatorilor de Tony Wagner.

Citirea gândurilor nu este un mit. Este o realitate. Doar că este puţin diferită de ceea ce îşi imaginează majoritatea oamenilor. Cu instrumentele pe care le oferă Arta de a citi gândurile de Henrik Fexeus, vei afla imediat ce gândeşte şi simte cealaltă persoană şi vei putea să-i influenţezi gândurile şi sentimentele.

Analiza viselor de C.G. Jung, care cuprinde transcrierea seminarului pe tema interpretării viselor, susţinut la Zürich între 1928 (noiembrie) şi 1930 (iunie), ne oferă şansa de a-l descoperi pe Jung ca analist şi de a gândi şi înţelege cu el pacientul său, pornind de la 30 de vise ale acestuia, care sunt interpretate pe rând, în cuprinsul seminarului. Avem ocazia de a citi cea mai completă descriere a metodei jungiene de interpretare a viselor. Un adevărat eveniment cultural, cartea este interesantă pentru toţi cei preocupaţi de modul în care lucra una dintre cele mai cunoscute personalităţi ale secolului XX.


Ediţia revizuită şi adăugită a volumului În căutarea sinelui de Vasile Dem. Zamfirescu conţine modificări de structură şi detaliu faţă de cele două ediţii anterioare. Alături de cele două jurnale, ea include toate materialele conexe lor, nu numai secţiunea Psihanaliza comunismului, existentă şi în prima ediţie de la Cartea Românească, ci şi eseurile filosofice publicate în 1995, sub titlul Nedreptatea ontică la Editura Trei, carte care cunoaşte astfel reeditarea. 

Nu i-am uitat nici pe cei mici. Pentru ei am pregătit o minunată poveste de Crăciun: În căutarea Sufletului Crăciunului de R. D. Mottok. Teo Trandafir spune despre acest proiect: “În această carte de poveste vom găsi ce căutăm în fiecare zi: adăpost pentru noi şi pentru copiii noştri. Adăpost în faţa violenţei sau grabei ori tristeţii. Aici, între aceste coperţi, e veşnic Crăciun, iar metafora miroase a cozonac şi fericire.“

Puteţi consulta mai jos catalogul pentru detalii despre toate noutăţile editoriale cu care Grupul Editorial Trei îşi aşteaptă cititorii la cea de-a opta ediţie a Târgului Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură!




Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori