Sunday, July 20, 2014

ÎN CURÂND ÎN LIBRĂRII: Regatul furtunilor de Leigh Bardugo

ÎN CURÂND ÎN LIBRĂRII: Regatul furtunilor de Leigh Bardugo - cartea a doua din Trilogia Grisha!

Un ţinut fabulos: Ravka 
O elită magică: Grisha 
O eroină cu superputeri: Alina Starkov 

„Întunecatul“, conducătorul Grishei, a supravieţuit bătăliei din Falia Umbrei şi reapare cu o putere înzecită şi un plan diabolic. Cu ajutorul lui Sturmhond, un corsar faimos, Alina Starkov se întoarce în ţara pe care a părăsit-o, hotărâtă să lupte cu forţele ce ameninţă Ravka. Dar pe măsură ce puterea ei creşte, se vede prinsă tot mai mult în jocul de magie interzisă al Întunecatului, ce o îndepărtează de Mal. Alina trebuie să aleagă între ţara ei, puterea pe care o are şi dragostea pentru Mal – altfel riscă să piardă totul în faţa asaltului iminent.

„Bardugo populează lumea fantastică pe care o creează cu fiinţe tri-dimensionale stranii... Cartea a doua a Trilogiei Grisha va face senzaţie.” - BOOKLIST 

„Suspans, acţiune, un ritm alert: finalul te va surprinde şi te va face să aştepţi cu nerăbdare continuarea.” - KIRKUS REVIEWSLeigh Bardugo s-a născut la Ierusalim, a crescut în Los Angeles şi a absolvit Universitatea Yale. A lucrat în publicitate, jurnalism şi, mai recent, s-a specializat în make-up şi efecte speciale. În prezent, locuieşte şi scrie la Hollywood. Este membră a trupei Captain Automatic. De aceeaşi autoare, la Editura Trei a apărut Regatul umbrelor, bestseller New York Times.

„Mi-am croit drum înăuntrul Întunecatului, forţând legătura stabilită între noi de colier, şi am pus stăpânire pe puterea lui. Din palmele sale s-a revărsat întuneric, fâşii unduitoare de cerneală neagră, care s-au împletit între ele, creând mâini, un cap, gheare şi aripi — trupul unui nichevo’ya. Primul meu monstru.”


Follow on Bloglovin

No comments:

Si soarele e o stea