Monday, May 26, 2014

In curand la editura TREI! INFERNUL LUI GABRIEL, de Sylvain Reynard


INFERNUL LUI GABRIEL, de Sylvain Reynard, bestsellerul romance care a cucerit zeci de mii de fani din întreaga lume – în curând la Editura Trei!

Enigmatic şi sexy, profesorul Gabriel Emerson este un respectat specialist Dante în timpul zilei, iar noaptea se dedică unei vieţi de plăceri fără inhibiţii. Îşi foloseşte înfăţişarea şi farmecul pentru a-şi satisface orice capriciu, însă este torturat în secret de trecutul său întunecat şi mistuit de convingerea că pentru el nu mai există nicio speranţă de a fi salvat.


Când Julia Mitchell, o tânără frumoasă şi inocentă, se înscrie la cursul lui, atracţia şi legătura dintre ei nu numai că îi pun în pericol cariera, dar îl trimit şi într-o călătorie în care trecutul şi prezentul se intersectează.


O fascinantă explorare a păcatului seducţiei, iubirii interzise şi izbăvirii, GABRIEL’S INFERNO este o poveste captivantă şi extrem de pasională despre un om silit să se salveze din propriul lui infern, care încearcă să câştige imposibilul: iertarea şi iubirea.
Follow on Bloglovin

2 comments:

Bonnie Ithil said...

In sfarsit! Avem senzatia ca nu o sa mai apara. <3

andra lavander said...

Pacat ca n-au pastrat coperta, nu ca cea aleasa de cei de la trei nu ar fi frumoasa. Abia astept sa o vad pe rafturile bibliotecii mele. Trebuie sa astept pana o voi putea comanda pentru ca nu por ajunge la bookfest. Un cadou dragut care ma va astepta cand voi termina aesiunea

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori