Monday, March 17, 2014

The Maze Runner First Movie Poster and StillsMovie Photos:


***

Filmul are la baza romanul "The Maze Runner" scris de James Dashner, aparut in Romania la Editura Litera sub numele de "Captiv in labirint"

In Romania sunt aparute la Editura Litera primele doua volume ale trilogiei.


CAPTIV IN LABIRINT


Când Thomas se trezește într-un loc necunoscut, nu-și amintește decât cum îl cheamă. Mintea îi este ca o foaie albă. În jurul lui se află mai mulți băieți, care îi urează bun-venit în Poiană – un loc înconjurat de ziduri de piatră. La fel ca Thomas, Poienarii nu au nici o idee despre felul în care au ajuns acolo și nici din ce motiv. Tot ceea ce știu este că, în fiecare dimineață, porțile de piatră către labirintul care îi înconjoară se deschid și că în fiecare seară se închid la loc. Și, la fiecare treizeci de zile, un nou băiat apare acolo, adus cu un lift. Așadar, Thomas era așteptat. Cu totul neașteptat, a doua zi este trimisă acolo și o fată – prima fată din grup. Și mai surprinzător decât sosirea ei este mesajul pe care îl aduce. Thomas ar putea fi mai important decât ar fi crezut vreodată. Numai de-ar putea să scoată la iveală secretele întunecate îngropate înăuntrul minții sale. Fanii seriei Jocurile foamei sau ai romanului Împăratul muştelor vor fi încântaţi să descopere o nouă aventură. Palpitant! Nu pierde continuarea! În curând, volumul al doilea al seriei, Încercările focului!

Recenzia noastra AICI.


INCERCARILE FOCULUI (vol 2)


Thomas a crezut că rezolvarea Labirintului reprezintă sfârșitul cumplitei lui aventuri. A crezut că s-a terminat cu variabilele, cu alergatul. A crezut că toți Poienarii își vor relua viețile, dar nu și-a închipuit la ce fel de existență se vor întoarce. 

În Labirint, viața era ușoară. Aveau mâncare, aveau un adăpost și siguranță... înainte ca Teresa să declanșeze sfârșitul. Dar, în lumea de dincolo de Labirint, sfârșitul începuse cu mult timp în urmă. În locul libertății sperate, Poienarii se află acum în fața unei noi încercări: ei trebuie să străbată un deșert torid, pândiți de amenințarea unor furtuni cataclismice și, mai ales, a unor ființe omenești devastate de o boală misterioasă, Arșița, care îi transformă treptat într-un soi de monștri insensibili,
sălbăticiți. Va ține oare Thomas secretul libertății ascuns undeva în adâncul minții sale? Sau va rămâne pentru totdeauna în stăpânirea Răului?!

Fanii romanului Captiv în Labirint vor fi încântați să descopere o nouă aventură. Palpitant!


Follow on Bloglovin

1 comment:

Cristina said...

Nu am citit cartile si, inainte sa aud de film, nu auzisem de carti, dar mi se pare foarte interesant subiectul. nu vrea sa judec filmul pana nu il vad, insa si imaginile par promitatoare; nu ma pot pronunta in ceea ce priveste apropierea de carti pentru ca nu le-am lecturat, dar mi-ar placea sa vad filmul...
Imi pare cunoscut actorul din prima poza, da rnu stiu de unde sa-l iau...

Si soarele e o stea