Wednesday, January 15, 2014

Coming Soon la Editura TREI! Gabriel's Inferno de Sylvain Reynard


GABRIEL’S INFERNO, de Sylvain Reynard, bestsellerul romance care a cucerit zeci de mii de fani din întreaga lume – în curând la Editura Trei!

Enigmatic şi sexy, profesorul Gabriel Emerson este un respectat specialist Dante în timpul zilei, iar noaptea se dedică unei vieţi de plăceri fără inhibiţii. Îşi foloseşte înfăţişarea şi farmecul pentru a-şi satisface orice capriciu, însă este torturat în secret de trecutul său întunecat şi mistuit de convingerea că pentru el nu mai există nicio speranţă de a fi salvat.

Când Julia Mitchell, o tânără frumoasă şi inocentă, se înscrie la cursul lui, atracţia şi legătura dintre ei nu numai că îi pun în pericol cariera, dar îl trimit şi într-o călătorie în care trecutul şi prezentul se intersectează.

O fascinantă explorare a păcatului seducţiei, iubirii interzise şi izbăvirii, GABRIEL’S INFERNO este o poveste captivantă şi extrem de pasională despre un om care este silit să se salveze din propriul lui infern şi care încearcă să câştige imposibilul: iertarea şi iubirea.

Follow on Bloglovin

2 comments:

andra lavander said...

nu ma asteptam ca GI sa fie publicat asa de repede in Romania. de departe cea mai buna veste din ultimul timp, un cadou in avans pentru ziua mea. pot spune cu mandrie ca GI este ultima mea obsesie, este imposibil sa citesti seria si sa nu te indragostesti de ea

MARIANA RADOI said...

eu stiu cartea de pe vremea cand era doar un fan fic twilight si se numea The University OG Edward Masen. A disparut de pe bloguri de acum 5 ani, cu promisiunea ca va deveni carte, dar.....iata ca a sosit Fifty Shades(Motu) mai repede in Romania, si acela a devenit carte in 2011....

Si soarele e o stea