Friday, November 29, 2013

Bibliophile Mystery va recomanda!


Filmul:

The Pursuit of Happyness (2006)

"Nu da voie nimănui să-ţi spună că nu poţi să faci ceva... Dacă ai un vis, trebuie să-l protejezi... Dacă vrei ceva, încearcă să-l obţii. Punct.” 

În filmul În căutarea fericirii, Chris Gardner (Will Smith) este un familist care încearcă din răsputeri să supravieţuiască. În ciuda bravelor sale încercări de a-şi menţine familia pe linia de plutire, mama (Thandie Newton) fiului său în vârstă de cinci ani, Christopher (Jaden Christopher Syre Smith) cedează nervos sub presiunea constantă a lipsurilor financiare. Nemaifiind capabilă să le facă faţă, decide cu jumătate de inimă să plece. 

Chris, devenit acum singurul părinte, continuă cu încăpăţânare să caute o slujbă mai bine plătită folosindu-se de toate trucurile de marketing pe care le cunoaşte. Este acceptat ca stagiar la o prestigioasă firmă de agenţi de bursă şi, deşi nu este plătit, lucrează totuşi în speranţa că la sfârşitul stagiului va obţine o slujbă şi va avea parte de un viitor promiţător. Rămaşi fără niciun fel de protecţie financiară, Chris şi fiul său sunt în curând daţi afară din apartament şi obligaţi să doarmă în centre pentru cei fără adăpost, în staţii de autobuz, toalete sau oriunde pot găsi un refugiu în timpul nopţii. 

În ciuda necazurilor sale, Chris continuă să se achite de datoria sa de tată iubitor şi grijuliu, folosind afecţiunea şi încrederea pe care fiul său o are în el ca un stimulent pentru a depăşi obstacolele cu care se confruntă.
(Cinemagia)




Melodia:



Cartea:

O POVESTE PLINĂ DE VRAJĂ... DE VRĂJI ŞI VRĂJITOARE!


Emoţionantă şi fermecătoare de la prima până la ultima pagină!
Atât de fascinantă, încât cititorii îşi vor dori să continue într-un al doilea volum – pentru că atunci...

CÂND EŞTI VRĂJITOARE...

...RĂMÂI VEŞNIC VRĂJITOARE!

Fiica ta va fi una dintre cele mai puternice vrăjitoare pe care le-am avut vreodată în familia noastră. Va fi ca un far călăuzitor pentru noi toţi.

TAMSIN GREENE face parte dintr-o familie de vrăjitoare cu lungă tradiţie. În ziua în care s-a născut, bunica ei a prezis că va fi cea mai Talentată dintre ele. Dar Talentul lui Tamsin nu s-a confirmat.
Acum, când are şaptesprezece ani, îşi petrece cea mai mare parte din timp la şcoala cu internat din Manhattan, unde măcar poate pretinde că este normală. Însă, în timpul vacanţelor de vară, este obligată să revină acasă şi să lucreze la librăria magică a familiei sale.
Într-o seară, un tânăr foarte atrăgător, profesor la Universitatea New York, intră în librărie şi o confundă pe Tamsin cu sora ei mai mare, extrem de Talentata Rowena. Pentru prima dată în viaţa ei, Tamsin se simte privită cu respect şi admiraţie, şi, înainte de a apuca să se gândească mai bine, acceptă să caute pentru acesta un obiect valoros şi vechi pe care familia lui l-a pierdut cu mai bine de un secol în urmă. Dar căutarea se dovedeşte a fi mult mai ciudată decât părea la prima vedere.

Echipa Bibliophile Mystery va doreste un weekend placut!
xoxo

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori