Tuesday, September 17, 2013

Nemira: 40% reducere la colectia Nautilus


Colectia Nautilus de la Nemira este cel mai cunoscut brand de literatura SF din Romania. Frank Herbert, George R.R.Martin, Philip K.Dick, Orson Scott Card sunt doar o parte dintre autorii acestei colectii care compun esenta SF-ului mondial.

Editura Nemira aduce o reducere de 40% la peste 80 de titluri din colectia Nautilus. Omul din castelul inalt de Philip K. Dick, Verde Aixa de Horia Arama, Furtuna pe Windhaven de George R.R.Martin si Lisa Tuttle sunt 3 posibile lecturi pentru toamna aceasta

Descopera toate propunerile din aceasta saptamana!Siinta si fictiune prospectiva. Astfel este descrisa colectia Anticipatia de la Editura Nemira unde autorii sunt preocupati de explorarea prezentului pentru a putea anticipa viitorul.

Te invitam sa participi la aceasta cautare a viitorului si sa descoperi cat de departe poate ajunge imaginatia ta. Editura Nemira iti ofera saptamana aceasta o reducere de 40% la colectia Anticipatia.

In plus, Almanahul Anticipatia va beneficia de o reducere speciala de 50% iar cele noua numere dinColectia de Povestiri Stiintifico-Fantastice vor avea o reducere de 10%.Miercuri, 18 septembrie, la ora 15:30, in sala Mircea Eliade a Bibliotecii Metropolitane Bucuresti va avea loc prezentarea cartii Richter 8.9 de Andrei Calaras, urmata de o sesiune de autografe. Evenimentul se va desfasura in cadrul Festivalului Bibliotecii Metropolitane Bucuresti , BiblioCity, organizat cu ocazia Zilei Bucurestilor (20 septembrie). 

Evenimentul va propune o intalnire cu scriitorul Andrei Calaras si cu invitatii acestuia, Andreea Chebac (bookblog.ro), George Hari Popescu (blogger), Ciprian Macesaru (scriitor) si Constantin Pistea (blogger). Discutia va fi moderata de catre Odilia Rosianu, redactorul cartii Richter 8.9.

Cu ocazia acestei intalniri, cititorii vor putea afla mai multe despre Alexandru Don, personajul central dinRichter 8.9 si despre trecerea acestuia de la un pictor aflat in plina depresie, pe drumul ratarii si pierdut in amintirile unei iubiri neimplinite la un personaj implicat fara voia sa intr-o serie de cercetari misterioase, presarate cu minciuni si intrigi.

No comments:

Si soarele e o stea

Bloguri, Bloggeri si Cititori